A baloldal most is csak kritizál, továbbra is nemet mondanak 5 vakcinából 2-re

2021. március 8. 16:59

Hollik István
Facebook
Ha rajtuk múlna, az egymillió beoltott száma 350.000-el kevesebb lenne!

„Magyarországon több mint 1 millió ember már megkapta az oltást! A baloldal most is csak kritizál, továbbra is nemet mondanak 5 vakcinából 2-re, ezért ha rajtuk múlna, ez a szám 350.000-el kevesebb lenne!

Már egymillióan kapták meg a koronavírus elleni oltást Magyarországon, az ország ezzel második az átoltottságban az Európai Unió országai között, jó esély van rá, hogy e tekintetben hamarosan az élre kerüljön Magyarország.  Számok és tények mutatják, hogy Magyarország a vakcinabeszerzésben és az oltási folyamatban is jól áll, ezért álságos és felelőtlen, hogy a baloldal kritizálja az oltási folyamatot, napi politikai hasznot remélve ettől. 

A baloldal fő foglalatossága az elmúlt időszakban az oltások elleni bizalmatlanság keltése volt. Mivel a mai napig öt vakcinából kettőre nemet mondanak, ha rajtuk múlt volna, jelenleg 350 ezerrel kevesebben kaptak volna eddig oltást. Senki ne hallgasson a baloldal politikai hangulatkeltésére, és mindenki regisztráljon az oltásra, hogy minél hamarabb megszabadulhassunk a járványtől. Ahogy Merkely Béla professzor úr mondja: »az a legjobb oltás, amelyik már a vállban van«.

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék a Krekó terv megvalósításán dolgozik. Minél tovább tartson a járvány és még nél alacsonyabb legyen a beoltottság.
Ebből remélnek politikai hasznot emberéletek árán. Szerencsétlenek nem veszik észre, hogy a saját szavazóikat amortizaljak.

Köszi a linket. Nagyon hasznos cikk volt: kifejezetten kedvet csinált a kínai vakcinához.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés