Így nem lehet élni, így nem tudunk élni

2021. március 5. 15:43

Donáth Anna
Facebook
A hiba ott csúszott be, hogy a koronavírus járvány kivételesen nem egy kitalált ellenfél.

„A hiba ott csúszott be, hogy a koronavírus járvány kivételesen nem egy kitalált ellenfél. Nem győzzük le annyival, hogy kijelentjük, majd milliárdokért kiplakátoljuk az országot azzal, hogy GYŐZTÜNK. Nem, nem győztünk, vesztettünk. Vesztettünk, mert a kormány elvesztette a kontrollt a járvány felett.

Most azt látjuk, hogy kármentés zajlik, természetesen ismét csak a propaganda szintjén. Még fut a Nemzeti Konzultáció a nyitásról, miközben mindenkinek egyértelmű, zárni kell. De a propaganda nem fújhat visszavonulót. Konzultálni kell a nyitásról, hiszen egyszer majd nyitni fogunk. Valamikor. Közben ma már azzal van elfoglalva a kormány, hogy eltüntessék a nyomát Facebookon, hogy írásban elismerték, a tömeges oltási akció technikai hibák miatt elmarad.

Nincs kétségem afelől, hogy a felelősséget ezért sem fogja vállalni a kormány, igaz Orbán Viktor a járvány elején még azt is bejelentette, minden felelősség az övé. Reggel már megnevezte ugyanis azokat, akik miatt szerinte összeomlott a rendszer: az emberek. Hiszen ők nem jelentkeztek át időben a megfelelő háziorvoshoz. A kormány, amelyik félévente gyűjti be az állampolgárok adatait Nemzeti Konzultációval, hogy frissítsék a Kubatov-listákat, egy nappal a tömeges oltások megkezdése előtt jött rá arra, hogy az emberek költözni szoktak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te baromállat (már elnézést!): hol a frászban győzték le ezt a pandémiát???
Hol?????????????????

Ténlyeg levegőért kell kapkodni, amit az ellenzék a járvány alatt művel. De ez a nő annyira gyári hibás, hogy még a mocsokban is feltűnik.

Na igen, gyönyörű.

Egy valami azonos, az a kérlelhwtetlen jakobinus/bolsevik hevület, amivel bármit és bárminek az ellenkezőjét ugatják.

Klárával mostanában nem pletyiztél egy cseppecskét személlesen, 10 cm távolságból?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés