A lemondott SZFE HÖK-elnök nem tudja, honnan lesz diplomája fél év múlva

2021. január 24. 10:57

Úgy érzi, hogy megdolgozott a kreditekért.

2021. január 24. 10:57
null

A Klikk TV vendége volt Csernai Mihály, a Színház- és Filmművészeti Egyetem nemrégiben lemondott hallgatói önkormányzatának elnöke, aki elmondta: nem tudja, hogy honnan fog diplomát kapni fél év múlva. Hozzátette: hisz abban, hogy még mindig a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatója, aki megdolgozott a kreditekért.

Az SZFE új vezetése elfogadhatatlan működési szabályzatot hozott létre, a fenntartónak minden joga megvan bármilyen változtatáshoz, az intézménynek pedig nem maradt semmi” – indokolta meg, miért nem biztos abban, hogy miként tudja februárban folytatni a tanulmányait – írja a Hírklikk.

Én eddig azt gondoltam, hogy jogállamban élünk, ehhez képest az új vezetés nem tartja be a bírósági döntéseket sem” – mondta Csernai, aki ha el tudja végezni az iskoláját, nem tudja, ki lesz a diploma kiállítója.

Fotó: Csernai Mihály Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. január 25. 15:21
Ha olyan elhivatott és tehetséges vagy, akkor nem kell. De ha nem.. libernyák haverjaid majd vetnek neked valami koncot. Vagy fogod magad és most már tisztességesen nekilátsz a tanulmányoknak, más is bukott már meg elmebeteg faszságok miatt, légy férfi, ugorj neki még egyszer.
Szőke Ciklon
2021. január 25. 13:50
Azért valódi egyetemeken ne próbálkozzon diplomát szerezni, mert ott be kell járni az órákra, ZH-kat kell írni, be kell számolni a szerzett tudásról, a zavar keltés és uszítás nem számít be a gyakorlati jegyekbe, és a végén az oktatók írják be a jegyeket. De, ha mégis annyira szeretne, hát kérdezze meg elvbarátját, a böszmét, ő hogyan szerezte.
rollotomasi
2021. január 25. 08:47
Aszongya: Ő eddig azt hitte, hogy jogállam van. Azért utána néznék, mit sipákolt 1-2-3-4 évvel ezelőtt a romkocsmákban :).
adonyi29
2021. január 25. 00:44
Ha hibázik az ember azt be is lehet ismerni. Az a fura, hogy ez sose jut az eszükbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik