A lemondott SZFE HÖK-elnök nem tudja, honnan lesz diplomája fél év múlva

2021. január 24. 10:57
Úgy érzi, hogy megdolgozott a kreditekért.

A Klikk TV vendége volt Csernai Mihály, a Színház- és Filmművészeti Egyetem nemrégiben lemondott hallgatói önkormányzatának elnöke, aki elmondta: nem tudja, hogy honnan fog diplomát kapni fél év múlva. Hozzátette: hisz abban, hogy még mindig a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatója, aki megdolgozott a kreditekért.

Az SZFE új vezetése elfogadhatatlan működési szabályzatot hozott létre, a fenntartónak minden joga megvan bármilyen változtatáshoz, az intézménynek pedig nem maradt semmi” – indokolta meg, miért nem biztos abban, hogy miként tudja februárban folytatni a tanulmányait – írja a Hírklikk.

Én eddig azt gondoltam, hogy jogállamban élünk, ehhez képest az új vezetés nem tartja be a bírósági döntéseket sem” – mondta Csernai, aki ha el tudja végezni az iskoláját, nem tudja, ki lesz a diploma kiállítója.

Fotó: Csernai Mihály Facebook-oldala

Összesen 192 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,A lemondott SZFE HÖK-elnök nem tudja, honnan lesz diplomája fél év múlva,,

Kunhalmi majd rajzol neki.

Van egy lehetőség: tanulás és a követelmények teljesítése.
Meg kéne próbálnia:-)

Ráhel asszony Svájcban hőböröghetett volna az ottani tanintézet, vagy annak fenntartói, a fenntartó szervezet felépítése ellen?

Esetleg nem jutott eszébe, hogy ha már felsőoktatási intézménybe jár, akkor tanuljon, ahelyett, hogy ő akarja átalakítani az intézményt?

Nem túl drága mulatság fenntartani az intézmény, fizetni az alkalmazottakat és a tanárokat, azért, hogy elvileg felnőtt emberek játszótérnek használják?

Vagy elfogadják ezt a felállást, vagy megszűnnek. Ha jól megnézed, nem volt ennek nagy visszhangja még akkor sem ha külföldi haverjaik hagyták lefotózni az össze filctollazott tenyerüket. Miközben azt sem tudták, mi az egész ügynek a lényege. Megszűnik egy ideológiai monopólium, ami még Aczél elvtárs idejében jött létre. Kénytelenek lesznek elviselni a sokszínűséget, amit ők egyoldalúan szeretnek hirdetni. Ki fogják bírni, de nem lesz kötelező oda járni.

CEU-professzor lesz ez a legény, de ha mégsem, akkor NGO-haladár...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés