Mindig vádold a másikat azzal, amit te követsz el

2020. december 1. 13:27
Francesca Rivafinoli
Vasárnap
Egyelőre tehát aggodalomra semmi ok, dübörög ott az LMBT-propaganda, ahogy kell.

„»Fideszes propagandagép: Már a környező országokban is terjesztik a hazugságokat« – olvasom a vérfagyasztó hatású, fekete háttérrel megkomponált üzenetet a Momentum oldalán. A korszakos leleplezés szerint a TV2 Média Csoport (az uniós egységes piac adta lehetőségekkel élve) felvásárolt egy szlovén tévétársaságot, amiből Donáth Anna azonnal levonta az egyetlen lehetséges következtetést: fideszes »propagandagép« épül a szomszédunkban, amely »ha nem is magát Orbán Viktort, de szlovén szövetségeseit fogja majd kiszolgálni«.

Amennyiben valóban ez lenne a cél, és ráadásul teljesülne is, akkor szélsőséges esetben még az is előfordulhat, hogy a kétmilliós ország egy jövőbeni választás nyomán a jelenlegi négy helyett akár egy egésszel több, azaz öt konzervatív politikust is delegálhatna a 705 tagú Európai Parlamentbe. A rettegés tehát szinte indokolt.

Mondjuk nem tudom, belenézett-e Donáth Anna az ominózus szlovén adó műsorába, de én megtettem, és amikor megtettem, akkor épp egy forró leszbikus csók csattant el a tévécsatorna »Boldog szinglik« című legújabb sorozatában. Egyelőre tehát aggodalomra semmi ok, dübörög ott az LMBT-propaganda, ahogy kell – nem úgy tűnik, hogy mostantól a Kormányzati Tájékoztatási Központ oktatóműsorokban bombázná a derék szlovénokat a suttogó NER-propaganda olyan közveszélyes üzeneteivel, mint »az apa férfi, az anya nő«.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szellemesen-találóan malíciózus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés