Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen

2020. november 28. 22:21

A Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjétől súlyos felelőtlenség létező előítéletekre rájátszani.

2020. november 28. 22:21
Mazsihisz

Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen, 75 évvel Auschwitz után egy állami intézmény vezetőjétől pedig megbocsáthatatlan. Auschwitzban több mint 430 ezer honfitársunkat gázosították el. Aki ezt aktuálpolitikai vita kapcsán, akár csak áttételesen is relativizálja, az érzéketlen a 20. századi magyar történelem és a honi zsidóság fájdalmai iránt.

„Európát Soros György gázkamrájának” nevezni a holokauszt relativizálásának tankönyvi esete, ennélfogva nem egyeztethető össze az antiszemitizmus minden formája ellen meghirdetett kormányzati zéró toleranciával. A Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőjétől súlyos felelőtlenség létező előítéletekre rájátszani. A Mazsihisz szerint Demeter Szilárdnak az origo.hu honlapon megjelent írása vállalhatatlan minden jóérzésű polgár számára.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. december 01. 08:46
"Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen" LEHET. DE A MAI "EURÓPA"--AMELY VALÓJÁBAN MÁR NEM IS AZ "IGAZI" EURÓPA--ÖNMAGÁBAN MÁR AZ IZLÉSTELENSÉG CSIMBORASSZÓJA!!! EURÓPA NAGY RÉSZE MA MÁR NEM AZONOS ÖNMAGÁVAL!!!
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 30. 13:34
Nem értem a felháborodást Demeter kartárs gyönyörű szövege miatt. Teljesen egyértelmű, hogy minden ország, ahol nem Orbán Viktor a teljhatalmú vezető, ahol demokratikus jogállam, független intézmények, szabad sajtó és anyagi jólét van, az egy pöcegödörrel ötvözött haláltábor.
tevevanegypupu
2020. november 30. 08:44
De mikor Hitlert dícsérte a dk-s ppolgármester, az nem volt baj ugye..pedig ki is találta ki a gázkamrákat?? Micsoda képmutató társaság..
Bokros Birka
2020. november 29. 22:19
Fáj az igazság a kommunista kollaboráns zsiráfoknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik