Toleráns liberálisok halált kértek Trumpra – az Alapjogokért Központ szemléje

2020. október 13. 19:54

Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

Az Alapjogokért Központ szemléje

 

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy nem szabad túlságosan korán örülni. A baloldalon bár többen pezsgőt bontottak annak hallatán, hogy az amerikai elnök elkapta a koronavírust, mégis olybá tűnik, hogy Donald Trump túléli a fertőzést. Nem lehetett azonban ezt biztosra venni és voltak, akik túlságosan korán ittak a medve bőrére. A GQ férfi magazin újságírója, Chris Cohen például cikkében azon lamentált, hogy fel szabad-e keltenünk szerelmünket egy ilyen jó hír hallatán, nem rejtve véka az iránti igényét, hogy hátha érkezik majd egy ennél is jobb hír. Vannak ugyanis olyan események, melyek annyira sokkolóak, hogy örökre emlékezni fogunk rá, hogyan, mikor és hol értesültünk róluk. Sajnos az újságírót miután felébresztette kedvese, nem tudott sokáig örülni, mivel az jutott eszébe, hogy hányszor hitte már, hogy vége Trumpnak. Hasonló eset történt Emily Gould írónővel is, akit azért keltett fel örömittas férje, mert azt hitte hasonló hangulatban lesz a hír hallatán. „Először azt mondtam, hogy „b*szódj meg, akkor kelts fel, ha halott” – förmedt férjére a pacifista írónő. Sajnos megint vaklárma volt Trump bukása. Trump megint mindent elrontott. Ezúttal ráadásul úgy, hogy nem volt hajlandó bevégezni.

Az amerikai elnök halálának gondolatával a Washington Post is eljátszott, ugyanis a lapban már arról írtak, hogy milyen lenne a szép új világ Trump nélkül. A baloldali sajtótermék a felháborodás hatására azonban sajnálatos módon Sir Robin módjára bátran elfutott és törölte cikkét. Annak ellenére, hogy végül kiderült, hogy teljességgel véletlen egybeesés volt a cikk és annak időzítése. Sőt, a cikk időzítése megfelelő volt, csak Trump betegedett meg rosszkor.

Hatalmas cicaharc alakult ki egy rendőrőrsön, ugyanis egy leszbikus rendőr őrmester felháborodott azon, hogy miért egy fekete kollégáját léptette elő a Michigani Állami Rendőrség az új diverzitási irányelvnek megfelelően. LaMay biztos volt segédparancsnoki kinevezésében, azonban akadt egy nála is diverzebb karhatalmista, így fekete kollégája kapta az előléptetést. Joseph Gasper, az állami rendőrség vezetője azzal indokolta döntést, hogy munkatársaik 90 százaléka fehér és 91 százaléka férfi, ezért léptették elő az afroamerikai nőt. A leszbikusság már annyira 2019. Haladni kellene a korral, vagy nem meglepődni, hogy a menő afroamerikait nevezik ki.

Végre megvan hogyan kell lecsökkenteni a nemierőszakok számát – aki a falépítésre tippelt, annak most csalódnia kell. Van egy sokkal jobb módszer, melyet Dr. Mary Koss, az Arizonai Egyetem professzora dolgozott ki: nem kell bejelenteni az erőszakot, így a bűnelkövetőket sem kell lecsukni, ezzel párhuzamosan tehát a rendőrség forrásait is csökkenteni lehet, mely pénzt az áldozatok pszichológiai kezelésére lehet fordítani. Win-win, mindenki nyer.

Sylvain Helaine-nek, egy franciaországi köznevelési intézmény óvodai és általános iskolai pedagógusának immár minden testrészét tetoválások borítják, még a szemfehérjét feketére festette. Méghozzá azért, hogy ezáltal arra tanítsa a gyerekeket, hogy ha „felnőnek, akkor kevésbé legyenek rasszisták és homofóbok, valamint nyitottabb legyen a gondolkodásuk”. Az intoleráns kölykök és szüleik azonban ezt nem vették jó néven, több kisgyerek is arról panaszkodott, hogy rémálmai lettek a férfi látványától, a szülők pedig emiatt panaszt tettek.  Az előítéletes szülő 1-ek és szülő 2-ők tiltakozása ellenére a férfit szerencsére nem rúgták ki, csak áthelyezték az óvodából az általános iskolába. Van még igazság a világon.

Hősünk a héten egyértelműen Lady Gaga. Az énekesnő ugyanis ki mert állni a nagy nyilvánosság elé és ki merte mondani, hogy fel kell lépni a fehér előjogokkal szemben. Ezt eddig egyetlen más előadóművész sem merte megtenni, azonban most Lady Gaga áttörte a hallgatás falát. Minderre pedig azért volt szükség, mert akik az USA-ban „születettek mind a fehér felsőbbrendűség mérgét isszák” – fogalmazott a popdíva. Ezért – Gaga szerint – „mindent újra kell tanulnunk és el kell felejteni mindazt, amit az élet korábbi szakaszaiban belénk plántáltak“. Az interjúban a sztár azt is elárulta, hogy ez a politikai kiállás már legújabb albumában is tetten érhető, ugyanis a „Free Woman” című dalát egy fekete, transzaktivista, zenei producerrel készítette. Hős!

Heti gyűjtésünkben továbbá arról is olvashatnak, hogy egy tanulmány követett módon bebizonyította, hogy a Black Lives Matter mozgalom homofób, továbbá arról is, hogy a Facebook hogyan lép fel Trump hirdetéseivel szemben, előnyhöz juttatva demokrata ellenfelét. Valamint arról is értesülhetnek, hogy számítógépes játékok hogyan járulnak hozzá a klímaváltozáshoz.”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés