KDNP: Elismerés és tisztelet az időseknek

2020. október 1. 13:07
Talán fel sem fogjuk, hogy mennyi mindent köszönhetünk nekik – fogalmazott Juhász Hajnalka az Idősek világnapja alkalmából.

Elismerését és tiszteletét fejezte ki az Idősek világnapja alkalmából a Kereszténydemokrata Néppárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. Juhász Hajnalka, a kisebbik kormánypárt alelnöke úgy fogalmazott: talán fel sem fogjuk, hogy mennyi mindent köszönhetünk nekik, akik annyiszor elvesztettek mindent és annyiszor fel tudtak állni a sorscsapások után is. Háborúk, forradalmak, diktatúrák és megannyi nehézség ellenére egy olyan országot hagytak ránk, amely ma büszke és erős része Európának – írta.    

Kiemelte: a nagyszülők, dédszülők bölcsessége és kitartása nélkül mindez nem lenne ma természetes számunkra; tőlük kapott értékeiket, hagyományaikat kereszténydemokrataként megőrzik és továbbadják. A KDNP alelnöke kifejtette: az idősektől a háborúk utáni helyreállításból elszántságot, „a kommunizmus és a nácizmus dohos levegőjében tanúsított kitartásukból” erőt, a nélkülözések idején tapasztalt helytállásukból hitet merítenek. Köszönjük nekik – írta a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

(MTI)

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés