Kálmán Olga: A pártállam meg akarja semmisíteni a Klubrádiót és a szabad sajtó maradékát

2020. szeptember 11. 14:38
A volt műsorvezető szerint a Médiatanács a Klubrádió elnémításával bűntárssá válik a pártállam támogatásában.

Kálmán Olga úgy véli, a Médiatanács tagjainak is számot kell majd adniuk a tetteikről, mivel a Klubrádió elnémításával bűntárssá válnak a pártállam támogatásában – írja a média1.hu.

Közleményt juttatott el a Média1 portálnak pártja nevében Kálmán Olga, a DK elnökségi tagja (volt televíziós és rádiós műsorvezető) péntek délután annak apropóján, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a héten úgy határozott, nem hosszabbítja meg a Klubrádió 2021 februárjában lejáró frekvenciajogosultságát.

A DK (illetve Kálmán Olga), a portálhoz eljuttatott közleménye szerint „az Index tönkretétele után most a Klubrádiót nézte ki magának Orbán. A pártállam a szabad sajtó maradékát is meg akarja semmisíteni, a piszkos munkát ezúttal a Fidesz által választott Médiatanács végzi.” A Demokratikus Koalíció közleményében arra figyelmezteti „a Médiatanácsban ülő fideszes pártkatonákat: el a kezekkel a Klubrádiótól!” Szerintük ugyanis a Médiatanács tagjaira is vonatkozik, hogy az Orbán-rendszer bukása után bűntársként, a pártállam aktív működtetőiként kell majd felelniük a most elkövetett törvénytelenségekért.

A közlemény szerint „akik egy függetlennek nevezett állami szerv pártpolitikai megszállását hajtják végre és pártpolitikai érdekeket szolgálnak a függetlenség mögé bújva, azok semmivel sem különbek azoknál, akik parancsba adták a független sajtó elhallgattatását.

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kálmán Olga a DK szolga beszéde, nem egyenes beszéd.

Nincs jogállam és demokrácia, ha egy lejárt szerződést nem hosszabbítanak meg.

Igazad van:-) felháborítóan örülök:-)

Majd egybesülnek a színészpalántákkal:-)))

Múltkor rájöttem, hogy a Főadókkal, a Katolikussal és az Infoval együtt a Klub is hallgatható volt a DAB+-n ( digitális) Mostanában viszont vagy tíz év kísérlet után leálltak a DAB adással. ( Norvégia, ha jól emlékszem az FM-mel állt le és a DAB-ot hagyta meg, és az UK is a digitálist favorizálja, nálunk viszont nem lett népszerű, pedig tisztán szól és egy rakás adót elbír, de egy kombinált FM/DAB alap készülék ára alsó hangon 15 ezer.)

Philip Graham, a nemzetközi bankár Eugene Meyer veje mondta: egy újságírót olcsóbban kapsz meg, mint egy csinosabb eszkort lányt, mindössze 200 dollárért havonta.
(Deborah Davis: Katharine the Great, New York, 1991, 131.old.)

Ezek mind Orbán védő szárnyai alatt voltak? Nem semmi a fantáziád. Akkora Orbán rajongó vagy, hogy szerinted nemzetközileg kiterjesztett védőszárnyai vannak?

Képzeld a Klubrádió helyébe a Karc FM-et és rögtön helyeselni fogod, hogy a lejárt frekvenciáért pályázni kell.

Én hagynám, hogy a Klubrádió tovább működjön. Ha a Népszabadsághoz, az Indexhez hasonlóan mártírnak állíthatják be, nagyobb hasznot hoz a kormánnyal szemben állóknak, mintha működne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés