Számunkra a családok és a gyermek az első!

2020. augusztus 22. 16:37

KDNP
MTI-OS
A gyermekeknek joga van egy anyához és egy apához, ezért nemet mondunk a momentumos ideológiai befolyásolásra!

„A Momentum Facebook bejegyzése szerint nagy szükség lenne az óvodások és a kisiskolások között az LMBTQ emberek iránti érzékenyítésre, például »megfelelő« mesék megismertetésével, játékok és tornaórák szervezésével. A hagyományos mesék a mai napig életre tanítanak, a meseolvasás a legjobb módszer a gyermekeink érzelmi intelligenciájának fejlesztésére. Benedek Elek, Illyés Gyula, Lázár Ervin, Andersen vagy a Grimm fivérek meséit a Momentum kidobná vagy meghamisítaná, pedig ezen nemzedékek nőttek fel. Számunkra a családok és a gyermek az első! A gyermekeknek joga van egy anyához és egy apához, ezért nemet mondunk a momentumos ideológiai befolyásolásra!

A Momentum politikai haszonszerzés miatt képes lenne a legvédtelenebbek, a gyermekek befolyásolására. Oda jutottak, ahová korábban szellemi elődeik a kommunisták. A végső céljuk elérése érdekében, a múltat végképp el akarják törölni. 1000 éves keresztény kultúrát dobnának sutba, eltörölnék nemzeti hagyományainkat és még a gyerekek meséit is átírnák! Magyarország az elmúlt 1000 évben sok birodalmi törekvést és pusztító ideológiát is túlélt azzal, hogy ragaszkodott saját függetlenségéhez és hagyományaihoz. Mi is ezt tesszük, mert hisszük, hogy Magyarország úgy lehet a 21. század nyertese, ha ragaszkodik a hagyományaihoz, nem pedig ha feladja azokat!”

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azok szeretnek ingyenbe' vadászni meg rénszarvast röptetni.

OK! De a kormány minden téren defenzívában van, eseménykövető, naponta bocsánatot kér, ha bírálja az ellenzéket, a devianciákat. Orbán mikor állít fel már végre egy belpolitikai kabinetet, s mikor születik meg egy ütőképes konzervatív média? Viktor! Ébresztő, a bukás esélye nagyon közel van......persze a Kőrösi Rádió szerint nincs vészhelyzet.....

tipikus peldai a kisujjad adod letepik az egesz karod mondasnak

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés