Újlipótvárosban zsidózó nőt vittek el a rendőrök

2020. augusztus 07. 10:45

A 40 év körüli nő előbb a vendégeket, majd a pincéreket, végül a kiérkező rendőröket is lezsidózta.

2020. augusztus 07. 10:45

Garázdaság miatt indult eljárás egy nő ellen, aki egy XIII. kerületi kávézó terasza mellett kezdett el szitkozódni – írja a 444 alapján a HVG. A eset még kedd délután történt a Pozsonyi úti Briós kávézó teraszánál. A lap szerint a nő többeket is leparasztozott, illetve lezsidózott, mellette Adolf Hitlert éltette. Amikor a pincérek megkérték, hogy távozzon, akkor őket is lezsidózta. Ezek után tovább sétált a terasz mellett és a beszólásainak a tematikája sem változott meg. Végül többen is kihívták a rendőrséget, de a nő a kiérkező járőröket is leparasztozta, majd lezsidózta.

A rendőrök elkérték volna az iratait, de a nő inkább el akart menni a helyszínről. A cikk szerint, mivel ezzel megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól, ezért a rendőrök megbilincselték és beültették az autójukba. A BRFK információi szerint a nő ellen garázdaság szabálysértés miatt indult ellene eljárás.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. augusztus 07. 19:21
Azt mondta, hogy Hitler nem véletlenül lett az év embere, mert megérdemelte? Azt más is mondta és még szabadlábon van. Amúgy ami ebben a történetben a ciki, hogy a zsidó sértés. A zsidók helyében elgondolkodnék azon, érdemes a a fejükre nőtt kommunistákat és gyerekeiket cipelniük csak azért mert egy hitközség. Így 30 év SZDSZ, majd Momentum után nagyságrendekkel kevésbé "szeretik" a zsidókat mint 89 előtt, amikor őket inkább tekintették a kommunisták és a kommunisták által felemelt zsidók áldozatainak, hiszen elvették üzleteiket, iparukat, bezárták a zsinagógákat, bűn volt, ha Izraelre gondolt.
Akitlosz
2020. augusztus 07. 17:54
És a Mandiner lecsapott erre a hírre.
Julismama2
2020. augusztus 07. 17:21
A hölgy feltehetően pszichiátriai beteg.
cutcopy
2020. augusztus 07. 13:16
Mindent leszámítva, újlipóciában azért nagyon nem lehet mellényúlni a zsidózással..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik