Lengyelgyűlölet haladóknak

2020. augusztus 06. 15:18

Van haladó kirekesztés, osztályharcos fajgyűlölet vagy mint fenti példánk tanúsítja, haladó lengyelgyűlölet is.

2020. augusztus 06. 15:18
Udvardy Zoltán
hirado.hu

„Jól képzett, szervezett kommunista, aki olvassa a Párt brosúráit, tudja, hogy az utóbbi hetekben mi egy képzett osztályharcos feladata: jó nagyot beléjük kell rúgni. Kikbe is? Ja, a lengyelekbe.

Így tett Cseh Katalin, lángoló szavakkal állva ki Brüsszel lengyelellenes, diszkriminatív lépése mellett: »Múlt héten hatalmas lépésre szánta el magát az Európai Bizottság. Az alapvető jogok védelmében megtagadta az uniós forrásokat azoktól a lengyel településektől, akik magukat »LMBT-mentes övezetté« nyilvánították.«

Már rég megtanulhattuk: van haladó, tehát előre mutató, nem náci szögesdrót, melyet az osztrákok húznak fel; és van haladó antiszemitizmus, melynek a kedves bevándorló elvtársak vagy a nemrég még náciként masírozó, mára a hazai baloldal hű szövetségeseként feszítő pártocskák adnak, adtak hangot. Nos, ugyanígy van haladó kirekesztés, osztályharcos fajgyűlölet vagy mint fenti példánk tanúsítja, haladó lengyelgyűlölet is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
legkisebbek közül
2020. augusztus 07. 12:35
javítás: "Mert a közmédia csak részben lát el közmédia feladatokat."
legkisebbek közül
2020. augusztus 07. 12:34
Cseh Katalin adott gondolataival jó szándék mellett lehet egyetérteni vagy csak részleteiben vagy egyáltalán nem, attól függően, ki hogyan gondolkozik az adott problémakörről, ki milyen értékrenddel rendelkezik, de úgy beállítani, minthogyha lengyelgyűlölő lenne, az egyenlő a hazugsággal, mások ellen hangolással, uszítással, amortizációs szándékokkal, az olvasó megvezetésének szándékával. Miért ezen üzemmód? Mert a közmédia nem a közmédia csak részben lát el közmédia feladatokat. "Milyennek kéne lenni a köz médiájának? Sokunk életét érintő kérdésről beszélgettünk három egykori köztévés műsorvezetővel. Nincs igazi köztelevízió Magyarországon. Amit némelyek annak hívnak, kormánytévéként működik - örgyi és Veiszer Alinda csatlakozott még az Útitárs médiabeli közszolgálatról szóló, 2019 kezdetén rögzített gördülékeny beszélgetéséhez. Alinda ebben a műsorban jelentette be elsőként, hogy a szlovák közmédiánál vállal feladatot. De kell-e nekünk egyáltalán közmédia? Mitől lesz egy médium a társadalom közösségét szolgálóvá? Ilyen kérdések is felmerülnek a édeskeserű négyfős dialógus során, amelyben még egy portugál televíziós dalocska is felcsendül." https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=99UFQHqoi0k&feature=emb_logo
BőröndÖdön
2020. augusztus 06. 21:27
Híradó.hu méltó társa a prosti srácoknak...undorító.
Pelso j.
2020. augusztus 06. 20:21
Az a szöveg nem a lengyelek, nem az országuk ellen szólt. Csak átlátszó, primitív torzításra vagy képes?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik