Kedves DK-s szimpatizáns barátaim! Kedves vélt, vagy valós szövetségeseink!

2020. augusztus 06. 08:35

Még nincs túl késő visszatérni a helyes útra!

2020. augusztus 06. 08:35
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Azért írok Nektek, mert bár a Demokratikus Koalíció elnökét bármikor elérem telefonon, Ti mégis sokkalta fontosabbak vagytok a szememben. Nektek ugyanis úgy van hatásotok a közös jövőnkre, hogy nincsenek pitiáner pártpolitikai érdekeitek. Nektek értékeitek vannak, érzéseitek vannak, vágyaitok vannak.

Mi, momentumosok, akik a bátrak Magyarországáért dolgozunk, a közös jövőt építő partnerként számolunk veletek. Mióta »kijöttünk a föld alól« és megismerkedtünk veletek Szentgotthárdtól Hajdúbszoboszlóig a különböző kampány-eseményeken, piacokon, fórumokon, vagy simán csak a családjainkból, ismeretségi köreinkből, olyan magyarokat ismertünk meg bennetek, akik hisznek a feltétel nélküli összefogásban azért, hogy Orbán Viktor kisebbségi komplexusos rendszerét a történelem szemétdombjára száműzzétek.

Mi, momentumosok, azért is létezünk és azért is válhattunk Magyarország egyik legerősebb politikai közösségévé, mert rendíthetetlenül hiszünk a politikai hivatás tisztességében, és addig nem nyugszunk, míg vissza nem adtuk a politikának a gerincét. A fejétől bűzlik a hal, nekünk pedig feltett szándékunk, hogy a bűzlő, rothadó fejet levágjuk, és a szemétbe hajítsuk. Meggyőződésem, hogy Ti, DK-s szimpatizánsok is osztoztunk velünk ezen küldetésünkben, ahogy mi is osztozunk veletek a közösségeink közötti együttműködés szándékában.

Balogh Csaba, Göd polgármestere, nem tökéletes polgármester. Vannak tévedései és vannak hibái is, ahogy Gyurcsány Ferencnek is voltak és vannak tévedései és hibái is. Csabát, aki két gyermek büszke édesapja, és egy rohamosan növekvő agglomerációs település vezetője, azért választották meg a gödiek, hogy megvédje a várost a Samsung és a fideszes mutyi halálos ölelésétől. Azért választották meg őt többek között a Gödön élő DK-s szimpatizánsok is, mert egy átlátható, emberi léptékű, és teljesítményelvű városvezetési filozófiát képvisel.

A karantén alatt a Fidesz elcsatolta Göd területének 20%-át és kisajátította a gödiek bevételének egyharmadát. Csaba egyik kezével a Fidesszel, a másik kezével a vírussal, a lábaival pedig a helyi DK-s képviselők által vezetett pozícióéhes koalícióval kellett és kell a mai napig harcolnia.

Teljességgel szürreális számomra azt látni, hogy a DK országos vezetése asszisztál ahhoz, hogy egy összellenzéki vezetésű város teljesítményelvű polgármesterét a helyi DK-sok a Fidesszel kéz a kézben függesszenek fel tisztségéből azért, mert nem kapták meg az áhított önkormányzati pozícióikat. Azt hirdette/hirdeti magáról ez a párt, hogy »ORBÁNNAL NINCS ALKU, és minden áron össze kell fogni Orbán ellen«.

Szerintünk ennél sokkal több kell! Szerintünk a DK központi oldalára feltöltött manipulált hangfelvételeknél lehet egyenesebben és tisztességesebben is űzni ezt a hivatást. Ha »Orbánnal nincs alku«, akkor Orbán aljadék eszközeivel se legyen alku! A manipuláció és a pitiáner pozíciópolitizálás meghaladandó eszközök a jövő Magyarországán.

Még nincs túl késő visszatérni a helyes útra! Ehhez azonban szükség lehet a jóérzésű, összefogáspárti DK-s szimpatizáns barátaimra, akikről tudom, hogy nem szeretnének kibékíthetetlen ellentéteket az ellenzék két erős pártja között a 2022-es választások előtt.

Végezetül egyetlen dolgot kérek minden kollégámtól: viselkedjünk úgy, politizáljunk úgy, hogy a választóink szemébe és a tükörbe egyaránt bele tudjunk nézni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2020. augusztus 07. 17:32
T. Fekete-Győr András! A kötelező tisztelet mellett nevetséges irányt vett a "gyurcsánytalanítási mozgalmatok". Sajnos a Feri nagy bozótharcos és most már Klárika is beszált a kampányba. Az eredetileg is (D)obrev (K)lára részére létrejött pártot még a királycsináló Apró Piroska találta ki és azért tolta be büdöslábú vejét az MSZP-be - kinyomva Medgyessy Pétert, Kiss Pétert, hogy a liberális szavazók hangját felerősítse - lévén, hogy az SZDSZ soha nem tudott mit kezdeni a szavazókkal így választást sem tudott nyerni. Feri sem hozta a kötelezőt a komcsi-liberális-ateista-zsidó Apró klán részére, így a DobrevKlára pártot gründolták össze, ahol - feri érdemei elismerése mellett - nyugodtan politikai jobblétre szenderülhet, átadva a stafétabotot az igazi apróklánvezérnek, Pirinénnye szeme fényének. Ti ezzel a liberálissá vedlett ravasz és nagystratégiákat kidolgozó kommunista bagázzsal kerültetek szembe. Fiatalok vagytok, tapasztalat nélkül. Ez nekem konzervatív magyar embernek öröm, hiszen nem állunk egy oldalon. Ugyanakkor - mégha teli is vagytok ügynökökkel - inkább ti, mint a gyilkos vörös polip leszármazottai. Viszont súlyos vesztésre álltok, hiszen a Dobrev-Gyurcsány klán ellenzékromboló tevénysége igazán jól jön a Fidesz-KDNP-nek is.
Josephine Mutzenbacher
2020. augusztus 07. 12:02
Minden pofon jó helyre megy...
luzitanxaver
2020. augusztus 06. 23:04
.,Még nincs túl késő visszatérni a helyes útra!,, De melyik a helyes? A lenini, a trockiji, netalán a zinovjev-kamenyevi? Csupa kínzó kérdés.
pumuklik
2020. augusztus 06. 21:02
Fegyőr a franci ügynök a két ribancával! Mennyi lehet a svájci számláikon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik