Az amerikai elnök konkrétan igazat mondott

2020. augusztus 06. 08:40

Nem úgy mondta el, ahogy egy szakértő beszél a kérdésről, hanem úgy, hogy mindenki számára világos legyen.

2020. augusztus 06. 08:40
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Ez egészen félelmetes! Teljesen mindegy, hogy ki mit gondol a mostani amerikai elnökről, ez a szólásszabadság és a demokrácia védelmében egészen egyszerűen elfogadhatatlan. Az amerikai elnök konkrétan igazat mondott, csak nem úgy mondta el, ahogy egy szakértő beszél a kérdésről, hanem úgy, hogy mindenki számára világos legyen, hogy egy politkus mit szeretne a polgároknak üzenetként átadni. A Facebook pedig önkényesen úgy döntött, hogy mindez dezinformáció. Ráadásképp egyes baloldali véleményportálok mindezt győzelemként ünneplik... Borzalmas idők jönnek az egész világra, ha ez így marad, s ez a magát felvilágosultnak nevező diktatúra szárnyra kap. Mi, magyarok, biztosan nem akarunk újra ilyen véleménydiktatúrában élni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Performan
2020. augusztus 06. 13:15
Ahogy elnézem a magukat liberálisnak neveztető kommunisták hozzáröfögéseit, nincs közöttük senki, nincs egy elárvult példány, aki értené, mit jelent a vélemény- és szólásszabadság, habár elvileg valami ilyesmiért küzdenek a nyomorultak. Már kapásból azt sem értik tehát, amit a gazdáik a kezükbe nyomott zászlóra írtak.
dakotasámán
2020. augusztus 06. 13:10
"az amerikai elnök azt állította, hogy a gyerekek "szinte teljesen védettek" a koronavírus-járványtól, írja az MTI." (Index) " Az amerikai elnök konkrétan igazat mondott, csak nem úgy mondta el, ahogy egy szakértő beszél a kérdésről,..." nos ez konkrétan hazugság, vagy pedig teljes tudatlanság. a védettség és a tünetmentesség egyáltalán nem ugyanaz. aki védett, az nem is fertőződik meg, aki pedig enyhe tünetekkel vagy tünetmentesen esik át a fertőzésen, az maga még fertőzőképes lehet nagyon is. baszki balázs, ha valamit nem tudsz, nézz utána.
sine ira et studio
2020. augusztus 06. 12:26
Kár, hogy Trump esetében egy pillanatig sem merülhet fel az, hogy felelős politikusként nyilatkozzon. De az már legyen az amerikaiak gondja, hogy egy ócska trollt választottak elnöknek.
Performan
2020. augusztus 06. 12:25
Az Egyesült Államok a liberális skizofrénia fellegvára. Egyetlen országban sem ment végbe olyan látványos szellemi és erkölcsi leépülés és meghasonlás, mint ott. Alig 30 év telt azóta, hogy az USA hidegháborúval, fegyverkezéssel és atomarzenállal védte magát és a többi NATO tagországot a világ valaha létezett legpusztítóbb ideológiája, a kommunizmus fenyegetésével szemben. Ma együtt ölelgetik és csókolgatják. S aki ellene szól, törlik, elhalgattatják, megfenyegetik, eltüntetik. Az 50-es évek kommunista diktatúrája matiné volt eme újkommunisták, a liberálisok jótéteményeihez képest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik