Oktatóvideókkal segíti az érettségizőket a Magyarságkutató Intézet - Jó Hírek

2020. április 6. 8:55
„Az előadók középiskolai, egyetemi tanárok, az egyes tudományterületek kiváló képviselői, akik személye garancia a minőségre”

Oktatóvideókkal segíti a végzősöket a Magyarságkutató Intézet a koronavírus-járvány idején, az Érettségi plusz című előadás-sorozat célja az iskolában megszerzett ismeretek összefoglalása és kiegészítése – írta a Magyar Nemzet hétfőn.

A lap kiemelte, hogy a járvány okozta kényszerű helyzetben egyre népszerűbbek az online képzési felületek, sok intézmény állt át digitális tartalmak készítésére. A Magyarságkutató Intézet is bekapcsolódott a digitális tanrendbe. Horváth-Lugossy Gábor főigazgató a Magyar Nemzetnek úgy fogalmazott, hogy eredményeikkel, „a magyar történelem és múlt kiigazításával, helyes értelmezésével” előszeretettel célozzák meg a fiatalokat a modern kommunikációs csatornákon.

Az Érettségi plusz című sorozat történelemből, valamint magyar nyelv és irodalomból segíti a felkészülést. A videókat bárki megtekintheti a Magyarságkutató Intézet honlapján (mki.gov.hu), Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján. „Az előadók középiskolai, egyetemi tanárok, az egyes tudományterületek kiváló képviselői, akik személye garancia a minőségre” – mondta Horváth-Lugossy Gábor a Magyar Nemzetnek.

(Nyitóképünkön Horváth-Lugossy Gábor látható. A kép és a hír forrása: MTI)

Ön is kezd telítődni a vírus-, járvány- és karanténügyi rossz hírekkel, nyomasztással, horrorsztorikkal? A Mandiner új hírsorozatba kezd, melyben – többek között – hazai és nemzetközi pozitív fejleményeket, sztorikat, a szolidaritás és együttműködés példáit fogjuk hangsúlyosan bemutatni. Indul tehát Jó Hírek rovatunk!

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés