Élő adásban fenyegette meg a váci színház igazgatóját a polgármester

2020. február 19. 21:57
Matkovich Ilona szerint el kellene gondolkodnia a Dunakanyar Színház igazgatójának, mert nem végtelen a felé mutatott lojalitás.

Nem végtelen a Váci Dunakanyar Színház vezetője iránti lojalitás – jelentette ki egy tévéműsorban Matkovich Ilona, Vác ellenzéki polgármestere. A városvezető szavait a váconline.hu idézte

Tulajdonképpen az igazgató úrnak is el kell gondolkodnia ezen az állásán, vagy hogy mondjam, felálláson, amit most itt kialakított közöttünk, mert azt gondolom, az a lojalitás, amit mondjuk mi mutattunk az irányába, a legeslegelején, tehát a kapcsolatfelvételkor, ez természetesen… ez nem végtelen” – mondta a polgármester az ESTV műsorában. 

A portál emlékeztet: a tavaly októberben megválasztott ellenzéki városvezetés korábban olyan rendeletet hozott, ami lényegesen korlátozta bizonyos közszereplők, mint például a színház igazgatójának nyilatkozattételi lehetőségeit.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Íme, a kampányban nagy szabadságot és fűt-fát ígérő ellenzék igazi arca. Levették a demokrata álarcot, s vicsorítanak a nekik nem tetszőkre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés