Az emberi jogok világnapja

2019. december 10. 14:32

Karácsony Gergely
Facebook
Budapest egy olyan okos város lesz, aminek helyén is van a szíve. Ez pedig az emberi jogaink tiszteletben tartása nélkül elképzelhetetlen.

„Ma van az emberi jogok világnapja, ezen a napon fogadták el az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát 1948-ban. Eszerint mindenkinek joga van az élethez, a szabadsághoz, a biztonsághoz, a kulturális életben való részvételhez, a művelődéshez, a magántulajdonhoz, mindenkinek garantált a gondolat, a lelkiismeret, a vallás és véleményének szabadsága.

Talán ezt a nyilatkozatot érdemes lenne gyakrabban a kezükbe venniük azoknak a kormánypárti képviselőknek is, akik ma vagy holnap egy sor gyalázatos törvény elfogadásáról szavaznak a Parlamentben. Ne feledjétek, az emberi jogaink nem védik meg magukat, azokat nekünk kell megvédeni. Én Budapest főpolgármestereként ezért fogok dolgozni. Mert mint mondtam, Budapest egy olyan okos város lesz, aminek helyén is van a szíve. Ez pedig az emberi jogaink tiszteletben tartása nélkül elképzelhetetlen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mióta emberi a jog a parlamenti lófaszozás?

Mondja Karácsony, majd folytatja a politikai tisztogatást. Gyurcsányhoz hasonlóan róla is onnan látszik, hogy hazudik, hogy mozog a szája.

B+, valami konkrétumot mondjál már, mert eddig csak a lila köd jött elő belőled.

Semmirekellő, lusta tetű.

Karácsony egy kis ócska marionett-figura: a farok csóválj a kutyát.

Te mocskos patkány, te merészelsz az emberi jogokról beszélni? Bán Teodórát miért rúgtad ki, te állat. A mocskos Mácsai, Kováts Adél asszisztálása mellett? Akiknek eddig jó volt a fideszes állami csöcs, gerinctelen szartúrók.

A kormány húgyos Pistaként viselkedik, nincs felelőse a kulturális kérdéseknek /sem/, a magánszínházaktól meg kell vonni minden állami támogatást, az állami fenntartásúaknál pedig az EMMI nevezze ki a direktorokat.

Aki politizál, ki kell rúgni. Már holnap. Mácsaival az élen. S ez az elv érvényesüljön az állami egyetemeken, intézményekben is. Különben a Fidesz megrendelheti a temetését. Orbánnak már szóljon már valaki, ereszkedjen le a kolostorból a nép közé.

Ennek a bunkó karácsonynak meg el kell magyarázni, hogy ki van kormányon.

Karácsony! Akkor kopj le, Bán Teodóráról!
Szégyen amit művelsz, te kispályás lúzer.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés