Angliai magyarok, állítsuk meg a Brexitet!

2019. november 22. 17:41

Donáth Anna
Facebook
A LibDemek üzenete világos: újabb népszavazás útján kell megakadályozni a Brexitet.

„A 2016-os Brexit-népszavazás óta már másodszor tartanak időközi választásokat az Egyesült Királyságban – az ottani pártok és parlamenti képviselők azóta sem képesek eldönteni, hogy mit is szeretnének az EU-tól. Van, hogy épp megegyezés nélkül akarnak kilépni, van, hogy megegyezéssel, máskor pedig azt mondják, az újabb népszavazás is megfontolandó. A konzervatívok akkori miniszterelnöke még a bennmaradás mellett kampányolt, mára viszont a kilépéspártiak kerültek többségbe a párton belül; a Munkáspárt elnöke még azt sem árulta el, hogy ő hogyan szavazott a népszavazáson, a pártjának pedig máig nincs világos álláspontja a Brexitről.

Ebben az egész brit politikát eltérítő káoszban üde színfoltként erősödtek meg a Renew Europe pártcsaládunkhoz tartozó LibDemek, mert taktikázás, mellébeszélés helyett volt egy nagyon világos üzenetük: újabb népszavazás útján kell megakadályozni a Brexitet.

Angliában élő magyarok, arra szeretnénk kérni titeket Caroline Voadennel, hogy ha van szavazati jogotok az Egyesült Királyságban, menjetek el regisztrálni november 26-ig, és szavazzatok a Liberal Democratsra. Ők azok, akik a legkeményebben harcolnak a jogaitokért, és azért, hogy a Brexit sohase történhessen meg!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A választásba nem avatkoztunk be, a menekültek befogadása pedig humanitárius kötelezettség.

Donáth, hogy áll apuci zaklatási ügye?...

Igen. De ők, csak úgy demokratikusan, mindig az elképzeléseikhez szeretnék igazítani akár a szavazásokat is. Senki nem tagadja, hogy jobb lett volna, ha a maradás mellett döntenek, de nincs mit tenni. Mi is kénytelenek vagyunk lenyelni a budapesti választás eredményét, pedig lehet, hogy egy újabb szavazás, fordított eredményt hozna.
Mellesleg, Annácskának, annyi agya van, mint egy marék molylepkének.

Pontosan. Nulla tisztesség, nulla becsület.

Természetes. Minden ellen uszítanak ami nem az övék. Egyébként is csak a felforgatáshoz értenek. A történelemben is így kezdték, "földalatti mozgalom". Az aknamunka, az igen!

Egyébként, jut eszembe! Milyen okoska kislány ez a Zannácska. Ő tudja, hogy kell megakadályozni a brexitet! :DDD Egyem a szívét, hogy szorult ennyi ész abba a gyönyörű, (ja nem) fejecskéjébe?

Nem is tudtam, hogy van mar csaladja "Partykellek Annanak".
Ugy hivjak a tarsat, hogy Renew Europe!
Elore a Szebb Kommunizmusert!

Én eddig próbáltam kulturált stílusban írni a három nőről. Félek, hogy nem sokáig fog sikerülni. Azt várja, hogy pár százezer magyar menjen szembe nagybritannia döntésével. Ez a belügyekbe való beavatkozás. Igaz, társnője is ilyet kért a nato-tól!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mi irányunkba!
Ezek tényleg nemzetközivé akarják tenni a világot!!!!!!!!!!!!!

Alpári válaszodat riposztnak szántad, pedig csak nem értetted, amit írtam. Akkor szájba rágom: azt jeleztem, hogy a kiskaliberű-piti Donáth Annának nem kellene beleszólnia a brit nagypolitikába, éppen mert ehhez végképp kiskaliberű.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés