Visszautasítjuk a brutális kettős mércét

2019. november 21. 18:43

Az EP bevándorláspárti képviselői – köztük Dobrev Klára és Donáth Anna – jogi köntösbe bújtatnak egy színtiszta politikai támadást.

2019. november 21. 18:43
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„A jogállamisággal Magyarországnak semmilyen problémája nincs, számunkra is ez a demokrácia és az uniós tagság alapja. Amivel problémánk van, az ennek a politikai fegyverként való hamis felhasználása.

Visszautasítjuk, hogy brutális kettős mércét alkalmaznak Magyarország ellen, olyan dolgokat kérnek rajtunk számon, amelyet más tagállamokon nem. A mai LIBE bizottsági ülésen is egyértelmű volt, hogy az EP bevándorláspárti képviselői – köztük Dobrev Klára és Donáth Anna – jogi köntösbe bújtatnak egy színtiszta politikai támadást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 03:42
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:08
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
tothpal
2019. november 22. 22:19
A ballib "Fácánok" a tagadàsbol élnek.Fogalmuk sincs a tisztességes és kulturált politizàlàsrol.Igy születtek és Soros szaki penzbogyorojen csuggenek...
brabant89
2019. november 22. 01:07
Ki ez az ostoba fasz? :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik