Gyurcsánynak tetszett Bödőcs Gyurcsány-paródiája

2019. november 21. 20:43

Gyurcsány Ferenc is megosztotta Bödőcs Tibor róla készült paródiáját, amin állítása szerint jót nevetett. A DK elnöke ugyanakkor hangsúlyozta, applikáción keresztül szokott fizetni a taxiért.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pontosan. Gyurcsány a Fidesz csodafegyvere. Ha valaki szokta olvasni a DK nyugatifeny.hu oldalát, tudhatja, milyen keményen dolgozott a DK, hogy a víz alá nyomja az LMP-t, a Párbeszédet, az Együttöt és persze az MSZp-t is. A Momentumot egyelőre nem sikerült nekik.
A másik szerepe az, hogy magához gyűjti a veszélyes hulladékot és ezzel tulajdonképpen hatástalanítja is azt. Erre megint a weboldaluk a bizonyíték, csak meg kell számolni, hogy a rajongók között milyen magas arányban vannak, akik a velük egyet nem értőket agyonlőni, felakasztani, felkoncolni szeretnék.

Ha Fegyenc azt írta, hogy nevetett rajta, akkor biztosak lehetünk abban, hogy valójában haját tépte dühében.

Mindig érdeklődéssel olvasom az általam már rég kiiXelt embereknek írott válaszokat. Többnyire megnyugvással tapasztalom, hogy jól döntöttem.

A bíróság hozhat ítéletet egy jogállamban. Amit te szeretnél, az nem lenne jogállam-csak a ballibnek tetszene.

Én is csodálkoznék, ha valóban tetszett volna neki. Jól elkapott pillanat volt, amikor megcsillant az őrület a szemében. Nagyon durva volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés