Nicolas Cage játszhatja Nicolas Cage-et a Nicolas Cage-ről szóló filmben

2019. november 17. 12:41

Nicolas Cage az elmúlt években kisebb költségvetésű, független projektekben vett részt - és nem is nagyon válogatott közöttük -, most viszont visszatér a stúdiófilmek világába, méghozzá nem akármilyen szerepben. A színész saját magát fogja eljátszani a The Unbearable Weight of Massive Talent (azaz "Az óriási tehetség elviselhetetlen terhe") című metadrámában, amely a karrierjére is reflektál majd: olyan Cage-filmeket idéz meg, mint az Ál/arc, a Tolvajtempó és a Las Vegas, végállomás – közölte a Hollywood Reporterre hivatkozva az IGN Hungary.

Cage a 2011-es A szellemlovas: A bosszú ereje óta nem tűnt fel nagy stúdiófilmben, de most újból lehetőséget kap erre a Lionsgate mozijában, a The Hollywood Reporter szerint ugyanis már a tárgyalások utolsó szakaszában jár, hogy leszerződjön a projektre. A Ghosted - Parás páros alkotói, Tom Gormican és Kevin Etten által írt filmben a színész saját maga fiktív verzióját alakíthatja majd.

A The Unbearable Weight of Massive Talentben Nicolas Cage egy Tarantino-filmbe szeretne bekerülni, miközben a lányával való viszonyát is próbálja helyrehozni. Emellett időnként elbeszélget 90-es évekbeli énjével, aki a szemére veti, hogy olyan sok vacak filmben szerepet vállalt, és már nem sztár többé. Mivel sok adóssága van, Cage elvállalja, hogy megjelenik egy mexikói milliárdos születésnapi buliján. A férfiről kiderül, hogy egyébként egy drogbáró, aki elrabolta az egyik helyi elnökjelölt lányát - és a CIA azt szeretné, hogy a színész szerezzen nekik információt a túszról.

Egyelőre arról nincs hír, hogy mikorra várható a metadráma, de aki addig is Cage-filmet nézne, az most a Primal című akciófilmben láthatja a színészt, legközelebb pedig januárban, a Mandy producereinek újabb őrületében, az H.P. Lovecraft-novellát adaptáló Color Out of Space-ben.

(IGN Hungary)

Kép: Hollywood Reporter
 

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nikolas Cage szerepét nem játszhatja fehér férfi. Esetleg egy transznéger.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. november 17. 15:56

Őszintén, ki nem sz.rja le, hogy Nicolas Cage játszhatja Nicolas Cage-et a Nicolas Cage-ről szóló filmben?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés