Túlsúlyos macskája miatt vesztette el törzsutas-pontjait

2019. november 13. 8:34
Egy orosz macskatartó cselhez folyamodott, hogy kedvenc cicájával együtt utazhasson, de ez nem tetszett a légitársaságnak.

A BBC híradása szerint Mihajil Galin – aki Rigából utazott Vlagyivosztokba egy moszkvai átszállással – egy hete szembesült azzal, hogy a macskája többet nyom, mint amilyen súlyú állatot felvihet a kabinba (8 kg helyett 10 kg-ot mértek a macskánál)

Ennek ellenére nem akart lemondani a kedvence kabinbeli jelenlétéről, ezért egy moszkvai ismerőse jóval kisebb macskáját mérette le a továbbutazás előtt. Miután sikerült a beléptetésnél az átverés, a macskákat újra kicserélték nem részletezett módon, és kedvencével szállt fel a gépre. Akivel aztán csinált egy Facebook-bejegyzést (a fentit), aminek a „Kövér Viktor kicserélése-művelet” címet adta.

Szerencsétlenségére a bejegyzés nyilvánosságát nem korlátozta, ezért az ügy eljutott az Aeroflothoz, amely – miután azonosította az utast – a Riga-Vlagyivosztok út után szerzett pontjait annulálta. Galin úr természetesen egy másik Facebook-bejegyzésben reagált a fejleményre, ebben kifejti, hogy elfogadja a büntetést. Természetesen macskájáról most is posztolt fotót, mégpedig egy fiatalkori fotóval együtt, a következő szöveggel: „Ő Viktor, amikor még sikerült teljesítenie a légitársasági előírásokat.”

(Mandiner)

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orulhet hogy ennyivel meguszta... ilyen ugyeskedok mellett mar ertem az orosz paranoiat mikor mindent lepecsetelnek, beszallokartyat tobbszor is ellenorzeskor illetve hataratlepeskor...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés