Túlsúlyos macskája miatt vesztette el törzsutas-pontjait

2019. november 13. 08:34

Egy orosz macskatartó cselhez folyamodott, hogy kedvenc cicájával együtt utazhasson, de ez nem tetszett a légitársaságnak.

2019. november 13. 08:34

A BBC híradása szerint Mihajil Galin – aki Rigából utazott Vlagyivosztokba egy moszkvai átszállással – egy hete szembesült azzal, hogy a macskája többet nyom, mint amilyen súlyú állatot felvihet a kabinba (8 kg helyett 10 kg-ot mértek a macskánál)

Ennek ellenére nem akart lemondani a kedvence kabinbeli jelenlétéről, ezért egy moszkvai ismerőse jóval kisebb macskáját mérette le a továbbutazás előtt. Miután sikerült a beléptetésnél az átverés, a macskákat újra kicserélték nem részletezett módon, és kedvencével szállt fel a gépre. Akivel aztán csinált egy Facebook-bejegyzést (a fentit), aminek a „Kövér Viktor kicserélése-művelet” címet adta.

Szerencsétlenségére a bejegyzés nyilvánosságát nem korlátozta, ezért az ügy eljutott az Aeroflothoz, amely – miután azonosította az utast – a Riga-Vlagyivosztok út után szerzett pontjait annulálta. Galin úr természetesen egy másik Facebook-bejegyzésben reagált a fejleményre, ebben kifejti, hogy elfogadja a büntetést. Természetesen macskájáról most is posztolt fotót, mégpedig egy fiatalkori fotóval együtt, a következő szöveggel: „Ő Viktor, amikor még sikerült teljesítenie a légitársasági előírásokat.”

(Mandiner)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2019. december 02. 10:38
Orulhet hogy ennyivel meguszta... ilyen ugyeskedok mellett mar ertem az orosz paranoiat mikor mindent lepecsetelnek, beszallokartyat tobbszor is ellenorzeskor illetve hataratlepeskor...
zankider
2019. november 17. 19:56
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Tidal_wave
2019. november 14. 23:15
Megint bebizonyosodott, hogy a Facebook, meg általában a közösségi média mennyire káros, feleslegesen magamutogatóvá teszi az embereket...
atila68
2019. november 14. 13:33
Beteg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik