Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első

2019. november 13. 14:03

Vannak, akik azért jönnek Brüsszelbe, hogy otthoni sikertelenségüket itt azzal kompenzálják, hogy a hazájukat szidják és rágalmazzák.

2019. november 13. 14:03
Hidvéghi Balázs
Hidvéghi Balázs
Facebook

„Vannak, akiknek mindig fontosabb mások véleménye. Akik mindig ahhoz alakítják az álláspontjukat, hogy éppen mi az elvárás az aktuális hatalmi központban.

Vannak, akik azért jönnek Brüsszelbe, hogy otthoni sikertelenségüket itt azzal kompenzálják, hogy a hazájukat szidják és rágalmazzák.

Vannak, akik számára mostanában Brüsszel az első. És vannak, akik számára mindig Magyarország marad az első.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2019. november 15. 13:08
"Vannak, akik azért jönnek Brüsszelbe, hogy otthoni sikertelenségüket itt azzal kompenzálják, hogy a hazájukat szidják és rágalmazzák." hát ja. és vannak akik azért, hogy Brüsszelből is zorbán seggét nyalják.
Kiabrandult
2019. november 14. 17:15
Beszarok ezeken a fideszeseken az összes Tolvaj fideszesnek és csalàdjànak kivànok hosszú fàjdalmas betegséggekkel teli élett és halàlt!!Làttam én màv vezér igazgatót ràkkal élni 20 évig! Egy àpolónő!
realista
2019. november 14. 12:48
"Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első" Amelyik politikus azt mondja, hogy neki az ország, meg a nép a fontos - az hazudik. Nektek is csak a hatalom, és a pénz a fontos, mint a többi zsidónak, ezekhez ragaszkodtok a végsőkig.
Európai téridő
2019. november 14. 09:26
A "pikszisből kiesett" elvtársfélék nem is sikertelen "utóvédharcainak" fontos terepe "Brüsszel".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik