Keleti nyitás?

2019. november 12. 17:24

Sneider Tamás
Facebook
Legyen nálunk is alapelv, hogy „az asszony verve jó?”

„Úgy tűnk Orbán keleti diktátor cimborái az országuk társadalmi anomáliáit is magukkal hozzák Magyarországra. A világ legtöbb országában jellemző, hogy a szőnyeg alá söprik a nők elleni erőszak problémakörét, de az tény, hogy tőlünk keletebbre még sokkal súlyosabb a helyzet. Még annál a tarthatatlan állapotnál is súlyosabb, ami a mai magyar társadalmat jellemzi. Pedig a helyzet nálunk is egészen elkeserítő. Sok esetben addig nem veszik komolyan az áldozatok segítségkérését, amíg szerencsétleneket egészen konkrétan végleg nyomorékká nem teszik, halálra nem verik, vagy – emlékezzünk csak a darnózseli hentes sokkoló történetére példaként – horrorfilmbe illő kegyetlenséggel el nem tűntetik őket a föld színéről.

Miféle igazságszolgáltatás az, ami alól ki tudnak bújni az ehhez hasonló bűntények elkövetői? Az áldozatot idézve: »Mindezen tettéért szabadlábon védekezhet rangjából, kapcsolatrendszeréből adódóan.«

Effelé szeretnénk tartani, ezt jelenti nekünk a keleti nyitás? Legyen nálunk is alapelv, hogy »az asszony verve jó?« Szerintem, szerintünk egyáltalán nem jó az irány! A nők elleni erőszakkal a politikának is nagyon súlyos dolga van, és a Jobbik - ahogy más hasonló bűncselekmények esetén - úgy ebben a kérdésben is a szigor és a rend pártján áll!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Hatalmas botrány a Jobbikban: nekiestek a párttagok a nőverő Juhászt pénzelni akaró vezetésnek
A Jobbik-szimpatizánsok úgy tűnik, nem túlzottan elégedettek az aktuális pártvezetés tevékenységével, és ennek keményen hangot is adtak a szűk többséggel pártelnökké választott Sneider Tamás Facebook-oldalán."
https://www.origo.hu/itthon/20..

X
DrSpielmann-i tahó szívből jövő propaganda. (S a moralizálgató exszkinhead jobbikvezér védelmében produkálja?! )

És mindig van lejjebb...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés