Keleti nyitás?

2019. november 12. 17:24

Legyen nálunk is alapelv, hogy „az asszony verve jó?”

2019. november 12. 17:24
Sneider Tamás
Facebook

„Úgy tűnk Orbán keleti diktátor cimborái az országuk társadalmi anomáliáit is magukkal hozzák Magyarországra. A világ legtöbb országában jellemző, hogy a szőnyeg alá söprik a nők elleni erőszak problémakörét, de az tény, hogy tőlünk keletebbre még sokkal súlyosabb a helyzet. Még annál a tarthatatlan állapotnál is súlyosabb, ami a mai magyar társadalmat jellemzi. Pedig a helyzet nálunk is egészen elkeserítő. Sok esetben addig nem veszik komolyan az áldozatok segítségkérését, amíg szerencsétleneket egészen konkrétan végleg nyomorékká nem teszik, halálra nem verik, vagy – emlékezzünk csak a darnózseli hentes sokkoló történetére példaként – horrorfilmbe illő kegyetlenséggel el nem tűntetik őket a föld színéről.

Miféle igazságszolgáltatás az, ami alól ki tudnak bújni az ehhez hasonló bűntények elkövetői? Az áldozatot idézve: »Mindezen tettéért szabadlábon védekezhet rangjából, kapcsolatrendszeréből adódóan.«

Effelé szeretnénk tartani, ezt jelenti nekünk a keleti nyitás? Legyen nálunk is alapelv, hogy »az asszony verve jó?« Szerintem, szerintünk egyáltalán nem jó az irány! A nők elleni erőszakkal a politikának is nagyon súlyos dolga van, és a Jobbik - ahogy más hasonló bűncselekmények esetén - úgy ebben a kérdésben is a szigor és a rend pártján áll!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2019. november 13. 16:16
Egy 500 szavas szókészletű, gumicsizmás , az elmeháborodotthoz átigazolt nyilas testvér értelmetlen böfögését hallottuk! Pont egy erőszakos hajlamú ember próbál erkölcsi magaslatról hozzászólni a "metoo" polémiához?? Miért nem tiltakozott a new budai polgijelőlt állítólagos ügyében?
formaegy
2019. november 13. 14:17
B...meg te rohadék! Ti vagytok állandó vendégei a törököknek! A bukott gazdád mai napig a luxus szállodájába jár! Mekkora egy mocskos banda ez. Ezek aljasabbak akarnak lenni, mint a ballib vezííííííííííírtáboruk. Nyugodt lehetsz te féreg, már elérted a szintjüket.
kispufi
2019. november 13. 10:05
Kedves közönségünk, a kisnyilasból lett kisávós 21. századi, korszerűre hangszerelt változatát hallottuk.
makapaka2
2019. november 13. 09:59
Rinocéroszbőre vastagságában vetekedhet Fletóval Sneider.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik