Feltörték Erzsébetváros honlapját, Niedermüllert szidták

2019. november 12. 14:58

Trágár üzenetet publikáltak az oldalon, aminek a címzettje a kerület DK-s polgármestere volt – közölte az Index kedden.

2019. november 12. 14:58

A portál cikke szerint ismeretlenek kétszer törték fel a kerület honlapját, ami miatt a helyi jegyző feljelentést tett a rendőrségen. Mint írják, az egyelőre ismeretlen egyén egy nyomdafestéket nem tűrő bejegyzést tett ki a kerület honlapjára, aminek a címzettje az új, DK-s polgármester volt.

Niedermüller Péter a portálnak elmondta: lekapcsolták a honlapot, amíg nem tudnak megfelelő védelmet biztosítani a szervernek. Azt hozzátette: gyanús, hogy éppen akkor törték fel a honlapot, amikor nyilvánosságra hozták volna az előző kerületvezetés által aláírt szerződéseket (amit Czeglédy Csaba ügyvédi irodája bonyolít, és ami a Momentum elnökének nem tetszik). „Az önkormányzati cégek szerződéseiről van szó, ami nyilvánvalóan bizonyos érdekeket sérthet. Lehet azt mondani, hogy ez véletlen, és nekem nincs is különösebb üldözési mániám, de azért ez mégiscsak furcsa egybeesés” – nyilatkozta a baloldali politikus a portálnak, aki még hozzátette: a gyalázkodáshoz – amelyek összefoglalva szerinte annyit tesznek ki, hogy „zsidó kommunista” – már hozzászokott.

(A kép forrása az Index.)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2019. november 13. 20:25
A hacker az igazságot írta meg. A hacker módszer manapság nem ritka, még a Pentagon honlapját is feltörte egy svéd 20 éves zseni. Igaz, később elkapták, kapott is vagy 20 év börtönt.
nyugalom
2019. november 13. 10:51
Horn gábor kapott már valamit az apóstól?
cutcopy
2019. november 12. 21:11
"hogy „zsidó kommunista” – már hozzászokott" Bizonyos tanítások szerint önmagához ne csak hozzászokjon az ember, hanem fogadja is el..
tango47
2019. november 12. 19:36
Nyilván a fiatalítás jegyében nevezték ezt a vén faszt polgármesternek. Szerintem be sem tudja kapcsolni a számítógépet, úgyhogy tök mindegy, hogy meghekkelik, hisz el sem tudja olvasni, mit írnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik