Feltörték Erzsébetváros honlapját, Niedermüllert szidták

2019. november 12. 14:58
Trágár üzenetet publikáltak az oldalon, aminek a címzettje a kerület DK-s polgármestere volt – közölte az Index kedden.

A portál cikke szerint ismeretlenek kétszer törték fel a kerület honlapját, ami miatt a helyi jegyző feljelentést tett a rendőrségen. Mint írják, az egyelőre ismeretlen egyén egy nyomdafestéket nem tűrő bejegyzést tett ki a kerület honlapjára, aminek a címzettje az új, DK-s polgármester volt.

Niedermüller Péter a portálnak elmondta: lekapcsolták a honlapot, amíg nem tudnak megfelelő védelmet biztosítani a szervernek. Azt hozzátette: gyanús, hogy éppen akkor törték fel a honlapot, amikor nyilvánosságra hozták volna az előző kerületvezetés által aláírt szerződéseket (amit Czeglédy Csaba ügyvédi irodája bonyolít, és ami a Momentum elnökének nem tetszik). „Az önkormányzati cégek szerződéseiről van szó, ami nyilvánvalóan bizonyos érdekeket sérthet. Lehet azt mondani, hogy ez véletlen, és nekem nincs is különösebb üldözési mániám, de azért ez mégiscsak furcsa egybeesés” – nyilatkozta a baloldali politikus a portálnak, aki még hozzátette: a gyalázkodáshoz – amelyek összefoglalva szerinte annyit tesznek ki, hogy „zsidó kommunista” – már hozzászokott.

(A kép forrása az Index.)

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha Nagy Blanka szavai szenvedélyes igazságbeszédnek lehettek beállítva, talán ezekért a szavakért sem kéne megsértődni. Nem beszélve Tordai vagy Hadházy lovagok küzdelméről az "igazságért"...

Ugyanakkor a névtelenség elítélendő. Fent említett demokraták legalább vállalták az arcukat hasonló nívójú szabad véleménynyilvánításaikhoz.

Válaszok:
Agnieszka | 2019. november 12. 16:06

Na, ki zsidózott az ügyben: a Niedermüller.
A kitakart szavak ugyanis nem az, hogy zsidó, hanem az, hogy a kurva anyádat.
A pasi kifejtette, hogy zsidó mivoltában gyalázzák.

Ezzel nem kéne visszaélni, ez ment 20 évig.

:-(

Klasszikus önbetörés. Ha valaki készül feltörni a Nímandmüller email fiókját, nem fogja felhívni rá a figyelmet. Már ha van egy kis esze.

"az ördög ügyvédje" meredekebb volt.

Most ez jön. Nem nagyon szép új világ és nem a jobbosok találták föl.

Az, h. a Favebook és a gugli állást foglalt a magyar belpolitikában maximálisan nem volt korrekt.

A hacker az igazságot írta meg. A hacker módszer manapság nem ritka, még a Pentagon honlapját is feltörte egy svéd 20 éves zseni. Igaz, később elkapták, kapott is vagy 20 év börtönt.

Nem láttam a zsidó szót

Azért szomorú ez a visszaélés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés