Beszéltem Pokorni Zoltánnal

2019. november 12. 15:30

Abban nincs köztünk vita, hogy javítani kell a közösségi közlekedést a Normafára.

2019. november 12. 15:30
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Tegnap beszéltem Pokorni Zoltánnal, a XII. kerület polgármesterével, elmondtam neki a Normafa-beruházással kapcsolatos aggályaimat: én is ellenzem a fakivágást, nem támogatom, hogy a zöldterület rovására parkoló épüljön. Pokorni polgármester úr arról tájékoztatott, hogy dolgozik a megoldáson, abban nincs köztünk vita, hogy javítani kell a közösségi közlekedést a Normafára. Közösen támogatjuk ezért a fogaskerekű útvonalának meghosszabbítását a Széll Kálmán tértől a Normafáig.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Okos Tojás
2019. november 13. 17:47
Ma megnéztem az érintett területet. Begazosult, elhanyagolt, fának nem nevezhető cserjékkel benőtt rész kb 10 cm-es törzsátmérőjű "fákkal". Kérdésem, hogy aki aláír egy ilyen petíciót, az tényleg tudja, hogy mit ír alá, vagy a cél az, hogy belerúgjanak a fideszes kerületi önkormányzatba, és gátolják egy komoly fejlesztés megvalósítását.
harcimarci
2019. november 13. 14:22
Egyébként ,akinek az a Demszky a tanácsadója, akinek regnálása alatt a Szabadság-hegyre közlekedő 21 buszjárat arról volt nevezetes, hogy naponta kigyulladtak vagy lerobbantak vagy hogy a buszon egymást szúrták le a cigányok szamuráj karddal , az ne oktasson a tömegközlekedés szinvonalának javításáról senkit.... Karácsonyt jelölő mszp-s politikus pedig utoljára akkor foglalkozott a XII kerülettel , amikor az eü miniszterük Horváth Ágnes bezáratta a Sváb-hegyi Tüdőszanatóriumot...
harcimarci
2019. november 13. 14:07
Ügyes ez a Karácsony gyerek. Bármit fejlesztenek fideszes polgármesterek, oda szalad és rátelepszik. A Normafa szálló lebontása már korábbi projekt. A fogaskerekű meghosszabbitása is. De utólag odapattan és megengedően egyetért... De hogy a Normafánál sem járt, csakúgy mint Csepelen, az tuti. Miért is jó, ha hétvégenként egymás hegyén hátán parkolnak az út szélén a sárban az autók? Igenis, kellene kultúrált parkolási lehetőség is.
briganti
2019. november 13. 12:57
he-he-he.....a semmitmondás nagymestere ez a semmirekellő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik