Néhány megjegyzés a magyar fiatalokhoz

2019. november 8. 17:25

Stefka István
Az Öreg
Hová tartoztok, magyar fiatalok? Nem a magyarokhoz?

„Könyörgöm, mi közötök ehhez? Én megértem azokat a liberális fiatalokat, akik a tibetiek érdekében a kínai nagykövetség elé vonulnak és mécsest gyújtanak. De a magyarjaitokért miért nem álltok ki? Nem érzitek, hogy mennyire torz ez a világ, ami mellé odaálltok?

Pedig 1988-ban az akkori magyar fiatalok százezrei vonultak a Hősök terére a romániai magyar falurombolás ellen. Akkor a magyar kiállt a magyar mellett. Akkor, a kommunista diktatúra idején több volt a hazafias érzés, mint most? Nem gondoltatok arra a zűrzavaros, fejetlen felvonulás közben, hogy Erdély a többi között olyan nagy történelmi személyiségeket adott hazánknak, mint Hunyadi János és Hunyadi Mátyás, Bocskai és Bethlen fejedelmek, és olyan íróink, művészeink származnak onnan, mint Ady Endre, Dzsida Jenő, Wass Albert, Koós Károly és Tamási Áron.

Akkor kérdezek valamit. Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Cseh Kata, Donáth Anna és a többiek azok, akik az Európai Unióban Magyarországot támadják, percenként elárulják, akik idegen érdekek szolgálatába álltak Magyarország tönkretételéért, s megtagadják székely testvéreinket, a határon túli magyarságot, ezek nektek miért kedvesek? Azok, akik elárulják Erdélyt, a székely népet és most a román köztársasági elnök választás előtt a román jelöltet támogatják a magyar ellenében. Mit gondoltok róluk? Nem nettó hazaárulók?

Térjetek észhez! Hová tartoztok, magyar fiatalok? Nem a magyarokhoz? Ha nem, akkor elvesztek a nemzetköziség koszos, zűrzavaros tengerében.

Drága fiatal Barátaim! Gondoljátok végig, mit tesztek? Kinek lettetek a szolgáló leányai? Előbb-utóbb rájöttök, hogy egy nagy nemzetközi hatalmi maffia áldozataivá váltatok, a háttérben Soros Györggyel és pénzügyi támogatóival, akiknek magyarországi képviselői a többi között Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András. Céljuk: Magyarország megsemmisítése, idegen népek, migránsok százezreinek betelepítésével.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Értem amit ír (és egyet is értek).
MERT: öreg vagyok és jobboldali.
Egy baloldali fiatal ezt így ebben a formában nem érti. Nem feltétlenül azért, mert hülye. Hanem azért, mert nem ezt az identitást szívta magába gyerekként. Amiről ír, az csak a mi identitásunkkal értelmezhető. Az alapokkal kellene kezdeni. Azzal, hogy nincs én, enyém, nekem, engem, nincs egyenlőség, nincs világpolgárság. Arra kellene rámutatni, hogy ez a társadalommérnökösködés, amivel játszanak, nem vezet jóra, és csak a depresszió, magány, és előbb utóbb biztosan terror a vége. Az ember társas lény, és éppen akkor tudja megvalósítani önmagát, ha tartozik valahova. Első körben egy családhoz, másodikban egy nemzethez, aztán egy kultúrkörhöz, stb. Nem csak tartozik oda, hanem érzelmileg is kötődik hozzá, osztozik vele jóban rosszban. Ha nem tetszik neki, akkor minden energiájával megpróbálja felemelni, jobbá tenni, nem pedig faképnél hagyni. Addig felesleges nekik hazáról beszélni, míg nem ÉRZIK, hogy mi az a haza. (Nincs kire mutogatnunk. Mi neveltük őket. Konkréten nem Ön, és nem én, de a nagybetűs MI itt is érvényes.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés