Gyurcsány beleszállt a kispesti szocialistákba

2019. október 11. 22:51
A kispesti szocialisták korrupciós botránya miatt emelt szót a DK elnöke.

Mindenkinek meg kell értenie, ha a negyede igaz annak, amit a felvételekről állít a jobboldali sajtó, akkor az a polgármester dolga, hogy fellépjen vele szemben – mondta Gyurcsány Ferenc a kispesti MSZP korrupciós botrányáról péntek este az ATV műsorában. A DK-ból annak is távoznia kell, akiről akár csak híre megy, hogy egy forintot is eltesz. Gyurcsány üzent Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármesternek: ez a mocsok nem vetülhet az országra és az ellenzéki összefogásra.

Gyurcsány szerint komoly kockázat, hogy a választók minden politikai szereplőt korruptnak tartanak és magából a politikából ábrándulnak ki. Az én politikai életem jelentős része arról szól, hogy az ellenzéket is megtisztítsam, maga az Demokratikus Koalíció is emiatt alakult meg – tette hozzá a DK elnöke.

A beszélgetést a Facebookon azzal akommentárral osztotta meg, hogy „aki akár csak 1 forintot elvesz a közös pénzből, annak nincs helye a politikában”. A teljes műsor itt tekinthető meg.

(ATV)

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Láttuk már, te diliflepnis.

2002, LOP-STOP.
Aztán jött a minden addigit nagyságrendekkel felülmúló, féktelen korrupcióáradat két cikluson át.

Viszont a nemi erőszak a DK-ban okés.

Íme egy földre szállt angyal! :))))))))))))

Ferenc vallja be, hogy hiányzik a lopás lehetősége.

"Mi a választás tétje? Ezt a kérdést tette fel már legalább két hónappal ezelőtt minden politikai aktor és elemző. Az ellenzék válasza erre a kérdésre az, hogy ha győznek, akkor megbuktatják Orbán Viktort. Ezt kissé részletesebben Donáth Anna, a Momentum alelnöke fejtette ki az ATV stúdiójában, imigyen: „Ha győzünk az önkormányzatokban, sokkal több erőforrás fog rendelkezésünkre állni, hogy megbuktassuk a kormányt.”

Ez tehát az ellenzék fő üzenete a választópolgároknak. Hogyha győznek, a rájuk bízott települések pénzét kormányellenes propagandára fogják költeni."
https://magyarnemzet.hu/veleme..

mszp no pasaran! Dobrevék bevinnék holnap az ipont az mszp-nek, de még fognak nyűglődni jó darabig.

Piroska néne már kilőtte Ferit. Back to Pápa, lakótelep!

Meg aztán....már megváltoztak. Már nem csinálják. Heller Ágnes is azt mondta, amikor nekiszegezték a kérdést, hogy: azzal a jobbikkal, aki vadul, zsidózik, cipőbe köp stb.?
Hááát már nem csinálják, mááár nem mondanak ilyeneket! :))))
Ja....csak annak az átkozott, elvetemült Orbánnak nincs megbocsájtás! Különös anyagból vannak összeállítva ezek. :))

Nahát. Gyurcsány kezdi érteni, hogy hiába terel az ellenzék ezerrel, (ami egyébként a kampányfinisben érthető), ez az ügy rájuk fog égni, ha nem határolják el magukat a kispesti MSZP-sektől.

Azért az nem semmi, hogy Feri, ez az erkölcsileg megsemmisült alak rendelkezik elfogadható helyzetértékeléssel az ellenzék ismert figurái közt. Talán tényleg nem véletlen, hogy Gyurcsány és a DK a vezető erő az ellenzékben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés