Párizs polgármestere is támogatásáról biztosított

2019. október 10. 16:32

Karácsony Gergely
Facebook
„Szeretnék önnek sok sikert kívánni ahhoz a szándékukhoz, hogy megvalósuljon a demokratikus váltás a magyar fővárosban.”

„Megtisztelő, hogy – megannyi külföldi politikus mellett – Anne Hidalgo, Párizs polgármestere is támogatásáról biztosított. Mint levelében írja:

»Az október 13-i budapesti önkormányzati választások közeledtével ezen üzenettel szeretnék Önnek nagyon sok sikert kívánni ahhoz a szándékukhoz, hogy megvalósuljon a demokratikus váltás a magyar fővárosban. Kívánom, hogy az Ön jelöltsége körül létrejött egység adjon új lendületet a városuknak, amellyel Párizs örömmel fog együttműködni a jövőben.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Anne Hidalgo úgy döntött, hogy saját hatáskörben egy tábort húz fel Párizsban, ahol elhelyezi az utcán élő migránsokat. Jön a tél, megoldást kell találni.

Az elmúlt időszakban Párizs északi, északkeleti negyedeit gyakorlatilag ellepték a migránsok, a szervezett kábítószer-terjesztő bandák.

A párizsi polgármester támogasson téged...

Párizsi polgármester? Budapestről is le akarja választani, amit az országról leválasztottak Trianonnál?

Istenbizony egyre szórakoztatóbb vagy.

Remélhetőleg ezek a fontos külföldi támogatói néhány nap múlva a nevét is elfelejtik, ha egyáltalán most tudják és nem a titkárjuk bogarászta ki.

Sokba kerül a vezető politikusok személyvédelme is. De nem ártott volna, ha annak idején Ferenc Ferdinándra valamivel többen vigyáznak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés