Farkas Örs: Karácsony programja egyenlő Zugló öt évével

2019. szeptember 23. 8:46
A politológus szerint meg kell nézni, hova jutott a XIV. kerület a baloldali főpolgármester-jelölt polgármestersége alatt.

Karácsony Gergely valódi programja Zugló elmúlt 5 éve – mondta Farkas Örs az M1 vasárnap esti műsorában A politológust arról kérdezték, hogy bemutatta programját Karácsony Gergely, az ellenzék főpolgármester-jelöltje.

Ahogy azt a politológus megjegyezte, Karácsony most arról beszél, hogy a fővárosban mindent átláthatóvá, transzparenssé kell tenni, miközben Zuglóban az önkormányzati képviselőknek „könyörögniük” kell azért, hogy egyáltalán lássák az önkormányzat által kötött szerződéseket. Konkrét példaként említette a zuglói parkolási botrányt is, ami napi szinten egymillió forint mínuszt termel a kerületben, s erről olyan adatok vannak fent az önkormányzat oldalán, amelyek szerinte nem valósak.

Farkas Örs kiemelte: Karácsony Gergely nem a politikán kívülről érkezik, ő egy regnáló polgármester. Legutóbbi sajtótájékoztatóján öt év polgármesterség után egy gazos telken arról beszélt, hogy egyszer itt valamikor lesz egy beruházás – idézte fel. Hozzátette, meg kell nézni, mi történt Zuglóban az elmúlt 5 évben, a XIV. kerületbe látogatva mindenki szembesülhet azzal, hogy hova jut egy város, ha Karácsony Gergely a vezető.

(MTI)

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés