Horváth Csaba: Budapest lehetne zöldebb

2019. augusztus 29. 16:23
A szocialisták budapesti frakcióvezetője szerint a fideszes beruházásoknál kivágják a fákat.

Tarvágással kezdődnek az állami beruházások az elmúlt 9 évben – vélekedett Horváth Csaba az ATV Start című műsorában. Az MSZP budapesti frakcióvezetője szerint ilyen beruházás volt a Kossuth tér felújítása, a József nádor téri mélygarázs és a Széll Kálmán tér felújítása is.

A faültetésekkel kapcsolatban Horváth szerint Tarlós nem mond igazat, mert úgy véli, hogy rengeteg fa férne el még a városban. Véleménye szerint nem kellett volna a Városligetben fákat kivágni a múzeumi negyed miatt.

Horváth Csaba hosszan bizonygatta azt is, hogy a BKV működésére ma sokkal kevesebb pénzt biztosít az állam, mint a Bajnai-kormány idején. Azt már a Start műsorvezetője, Balogh Judit sem értette, hogy ha akkor jobban ment a BKV-nak, miért nincsenek BKV-sztrájkok olyan sűrűn, mint a Demszky-érában.

Horváthnak persze erre is volt magyarázata. Szerinte ez csak azért van így, mert módosították a sztrájktörvényt és ezzel ellehetetlenítették a demonstratív munkabeszüntetéseket.

 

 

 

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Így is elég sok vörös kerületet csaptak Pest-Budához Rákosiék..

Ti barnítani is szeretnétek a betolakodókkal. Barnul az az itteniekkel is.

Budapest 10 évvel ezelőtt max annyival volt zöldebb, hogy több helyen verte fel a gaz az elhanyagolt utakat és ingatlanokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés