Végre kiderült, hogy a 444 és a Direkt36 tényleg csak egy zsé kategóriás titkosszolgálati lerakat

2019. augusztus 14. 12:31

Huth Gergely
Pesti Srácok
A 444 büszkén kérkedik avval, hogy hozzájutott Orbán Viktor és az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy repülőgépen lehallgatott magánbeszélgetésének leiratához.

„Az eddig sem volt kérdéses, hogy a Soros György médiaportfóliójához tartozó 444.hu és a Direkt 36 nevű, elméletileg »mikroadományokból« tengődő aloldala nem más, mint az öreg spekuláns hálózatának propagandalapja, amely kritika nélkül közli le az amerikai deep state, azaz a háttérhatalom érdekében álló üzeneteket. Mostantól viszont már azt sem kell találgatni, hogy a budaörsi luxushippi, azaz Uj Péter irányítása alatt álló társaság rendelkezik-e külföldi titkosszolgálati kötődéssel, vagy sem: a válasz ugyanis az egyértelmű igen. Reggel óta egy olyan írás látható a 444.hu vezető helyén, amely büszkén kérkedik avval, hogy hozzájutott Orbán Viktor és az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy repülőgépen (!) lehallgatott magánbeszélgetésének leiratához. Maga a sztori egyébként meglehetősen harmatos: az árnyékszéken erőlködők pingponglabda-szemével próbálja az olvasóra erőltetni a teóriát, hogy a magyar kormány nagyon-nagyon-nagyon súlyos diplomáciai konfliktusba keveredhet Amerikával, amiért engedélyezi egy orosz bank budapesti fiókintézetének megnyitását. Csakhogy erre a semmiféle érdemi bizonyítékot nem hoznak fel.

»A Direkt36 információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök szóbeli ígéretet tett arra David Cornstein budapesti amerikai nagykövetnek egy közös repülőútjukon, hogy a bank nem költözhet az amerikai követség épülete közelébe, és a magyar titkosszolgálatok is igen szigorúak lesznek a bankkal.«

írják a radarfülű 444-es minőségi újságírók, akik a hosszú cikkben még számos más titkosszolgálati információt is elpletykálnak a Budapesten irodát nyitó orosz Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) körüli állítólagos vitáról. A cikk szerzői egyébként leleplezik magukat: egyértelműen kiolvasható a szövegből, hogy valójában nem a két állam közti konfliktusról van szó, hanem bizonyos amerikai érdekcsoportok sérelméről.” 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Arról valamit, hogyan jut hozzá egy ellenzéki bérfirkász egy miniszterelnök és egy nagykövet beszélgetésének a felvételéhez? Vagy a lényeg már megint nem megy?

Es hogy kinek szortak az infot, az is a 444-esek fuggetlenseget bizonyitja, igaz Buksi?
Vilagos, ugye hogy.

Azért egy lényegi dolgot ne felejts:
ha demokratikusan, értsd: mélyállam, azaz PC-neokohn alapú a lehallgatás, az bizony az amerikai alkotmány szellemében történik, és az NSA ott kérhet, vagy jelenthet, de inkább: hallgat, mint sz.r a fűben...

"zsidó spekuláns, háttérhatalom,"
Teljes kaffkai képtelenség...

Az én nyakamon ugyan nem.
Amit én látok-észlelek: az egy háló, amit a háttérbitorló a keresztényekre borított, és azóta csak kapálózunk, és még inkább belegabalyodunk.
"zsidó spekuláns, háttérhatalom,"
Éppen ezt akarják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés