Úgy terem a kannabisz Kolozsvár környékén, mint máshol a csalán

2019. július 19. 12:56

Két ültetvényt lepleztek le a rendőrök. Szívás!

2019. július 19. 12:56

Túl lazára vette a figurát két Kolozs megyei férfi, aki úgy termesztette a vadkendert a kertjében, mint más a krumplit – írja a Főtér.

A kábítószer-kereskedőket egy Szamosújvár melletti faluban fülelte le a rendőrség. Rögtön rájöttek, hogy nem piti kis bűnözőkkel van dolguk: a két férfinak két marihuánaültetvénye is volt otthon, az udvarban és a kertben.

A rendőrök a házkutatás során 51 tő növényt, illetve a drog adagolására alkalmas mérleget is találtak.

Az is kiderült, hogy a „gazdák” nem bízták a természetre a termést, bent is ápolgatták növényeiket, a megfelelő fejlődéshez mesterséges világítást és ventilátort használtak. Drogkereskedelem vádjával indul ellenük eljárás, egyikük már előzetes letartóztatásban van.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2019. július 20. 09:21
ezek tudnak valamit. Mivel az európai gyógyszergyártást a liberális, globalista EU most végzi ki, lassan az egyetlen gyógyszeralapanyag a THC lesz... meglátták a bizniszt.
ráadás-éve
2019. július 20. 01:36
Ayahuasca. Csak merészeknek. A többi pipafüst.
sgt.ELIAS
2019. július 19. 19:17
Most vadkender , vagy indiai kender ?? Nem mindegy .... :-))))))))))))
NeMá
2019. július 19. 16:03
A végén még megszökik néhány palánta és kiszorítja a parlagfüvet :) Pl. Almádiba vezető út melett figyeltem meg, a levendula úgy nő szabadon mint a gaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik