Szenteltvízzel a drogcsempészek ellen

2019. július 11. 11:59
Rendhagyó módszer mellett döntött egy kolumbiai püspök.

Katonai helikopterről fog fölébe szállni a kolumbiai püspök, hogy szentelt vízzel szórja meg Buenaventura városát – írja a Guardian. Monsignor Rubén Darío Jaramillo Montoya, a város püspöke ki akarja űzni onnan a gonoszt, ami szerinte megszállta a települést. A püspök az után döntött az ördögűzés mellett, miután egy 10 éves kislányt megkínoztak és megöltek.

„Ki kell kergetnünk a gonoszt Buenaventurából, hogy megpróbáljuk visszaállítani a nyugalmat és békét amit a városunk elveszített a sok bűnözés, a korrupció, a sok gonoszság és a drogcsempészet miatt” – nyilatkozta a püspök a helyi rádiónak. A szenteltvizes permetet koncentráltabban szórnák a kikötőre, hiszen az a drogcsempészet központja. Montoya reméli hogy ezzel, és Isten áldásával sikerül megszabadulni a démonoktól, akik bűnbe viszik az embereket. A hadsereg a püspök rendelkezésére bocsát egy helikoptert a művelethez.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Egy mozgássérült férfi bement a templomba. Megállt a szentelt víznél, merített belőle, és mindkét lábára rálocsolta. Ezután eldobta a mankóit. Egy fiú látta, mi történt és gyorsan futott a paphoz, hogy elmesélje. A pap így szólt: - Fiam, akkor te most tanúja voltál a csodának. Mondd, hol van most az az ember? - A szentelt víz mellett fekszik a földön."

Micsoda fejlődés van Kolumbiában!
Helikopterről mosdatják a kolumbiakat.

Hát, egyfajta prófétai jel. Részemről hajrá. Azért jobban örülnék, ha magyar püspök nem csinálná...

A hír másik felét bizonyára ellhallgatják: a helikoptert a Szodoma és a Gonorra nevű nehézbombázó követi néhány tonna Gábriel gyártmányú napalmmal. Ez ugyanis megsokszorozza a szenteltvíz hatását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés