Szintet lépett a debilizmus. Lehet még lejjebb csúszni a ´mosztos himnuszbotrány után? Lehet.

2019. július 10. 14:33

Király Zsolt
Körkép.sk
Kedves Most-Híd: az óriásplakátokat, ha lehet, hagyjátok kint minél tovább! Hogy még véletlenül se felejtse el senki, mit tettetek.

„Az alábbi óriásplakát a legnagyobb közösségi oldalon jött szembe kedd reggel, az ember azt hihette, hogy valaki szórakozik. Ami látható rajta, az Bugár Béla komájának, a Most-Híd parlamenti képviselőjének, Jakab Elemérnek az alakja, és az opportunista párt további hat politikusa. Díszes társaság. (Jakab egyébként a kommunista titkosszolgálat ügynöklistáján is szerepel, bár ő maga tagadja, hogy besúgó lett volna.) A legsokkolóbb azonban az üzenet: Szabadon énekelhető a himnusz! 

Alatta pedig egy Kölcsey idézet, illetve a parlamenti szavazás kivonata, mely megsemmisítette a Most-Híd önmegsemmisítő himnuszbetiltását.   Nem tudom ki adta ezt a zseniális ötletet a láthatóan minden realitásérzékét elvesztő Jakab Elemérnek, de ismét betalált. Ha a vegyespárt eddig arra panaszkodott, hogy a himnusztiltás megszavazása akkora öngól volt az EP-választások előtt, hogy elbukták rajta Brüsszelt, akkor vajon minek nevezhető ez az óriásplakát, mely a hírek szerint ellepte a Csallóközt, Közép- és Kelet-Szlovákia magyarlakta területeit? A teljes szellemi kiürülésnek (hogy fogalmazzunk diplomatikusan, pedig karcosabban is lehetne.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés