Cseh Katalin: Félnek tőlünk

2019. július 10. 7:53
A Momentum EP-képviselője a Euronews stúdiójának vendége volt, ahol úgy fogalmazott: a magyar kormány nem képviseli az európai gondolkodású fiatalokat.

„Félnek tőlünk, félnek a pártomtól és félnek az új generációtól a politikában. Tartanak azoktól az emberektől, akiknek van víziójuk, akiket nem tudnak megvesztegetni, pénzért megvenni” – mondta a képviselő az Euronews Raw Politics című műsorában.

Hozzátette: „Keményebben kell dolgozni, keményebbnek kell lenni és a víziók terén is erősebbnek kell lennie annak, aki ma fiatal, progresszív nő Magyarországon” – tette hozzá a politikus.

Szerinte az állam működése ma Magyarországon nem elég „hatékony”, valamint arról is beszélt, hogy a magyar kormány mennyire nem képviseli az „az európai gondolkodású fiatalokat”. Az is kijelentette: ez a munka nem róla szól, hanem azokról, akiket képvisel.

Összesen 211 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A patkánytól is félünk, mert kórokozókat terjeszt. Szerencsére
van rá ellenszer: a botmixer.

Ha valaki, akkor épp a magyar kormány az, aki az európai gondolkodású fiatalokat és embereket képviseli.

Semmik vagytok, semmivé lesztek.

"Tartanak azoktól az emberektől, akiknek van víziójuk, akiket nem tudnak megvesztegetni, pénzért megvenni”

Hát, erről annyit, hogy szocikhoz bekötött ismerősöm évekkel ezelőtt levezette, egy új párt megalakítása után több milliárd forintba kerül, mire elindulhat egy választáson (leginkább az országos alapszervezet létrehozása és működtetése a legnagyobb tétel). Vessük össze ezt azzal, amekkora összeggel elszámoltak a honlapjukon.
És ugye már kétszer került nyilvánosság elé a belső harc, amit a pozíciókért és az anyagi forrásokért vívtak.

Milyen vízója van a Momentumnak? NE legyen olimpia Budapesten? Erdőgazdálkodásra vagy útépítésre NEhasználhasson EU-s pénzeket Magyarország (csak kórházra és oktatásra)? Ez szánalom, nem vízió.

Cseh Katalin a magyar anyák szégyene.

Öt év múlva ez a kicsit enurotikus, kalimpáló babaarcú ujonc politikus ugyanolyan riasztóan kiégett, züllött, lepukkadt, zilált, vérmes hangú, fekete szemkarikás törlőrongy lesz, mint a Szabó Tímea mára.
Kár érte.

LOL

Ha bármitől is "fél" a Fidesz, az nem az SZDSZ (!!) talán még dogmatikusabb, még elvetemültebb verzióban való újraélesztése.

A DK-val (MSZP 2.0., Fletóval súlyosítva) és a Momentummal (SZDSZ 2.0.) szemben mindig is könnyű választás lesz a Fideszre szavazni...

Ja, az meg külön közröhej, hogy az elektromos rollerrel akarják demonstrálni, hogy milyen NAGYONPROGRESSÍV a Momentum. :)

Azzal az elektromos rollerrel, amit sorban tiltanak be bezzeg-Európa nagyvárosaiban...

Szólni kéne a Szargentininek, hogy félelemkeltő politukusokat küldött egy párt az EU-ba. Azonnali jelentéstételt követelek mint EU-s állampolgár.

A mondatot nem fejezte be: Félnek tőlünk, mint magzat a botmixertől.

„Félnek tőlünk, félnek a pártomtól és félnek az új generációtól a politikában. "

Téved kedves. A mocsok undort vált ki, nem félelmet.

Esetleg a felmenőid, hogy nagyobb szégyent hozol rájuk mint amire számítottak........ Bár ha az lett belőled ami.......

Hát, Katka, nem. Az a helyzet, hogy baromi amatőr vagy. Ez a Plannet Parenthood pl. miért kellett? Most a magad szempontjából kérdem. Ha az amerikai csapat csinál bármi csak Amerikában értelmezhető baromságot, márpedig fog csinálni, azt innentől a fejedre olvassa a teljes kormánypárti sajtó.

Némi Bibliaismeret nem volna fölösleges, ha már ennyit hivatkozol Jézusra. Az is Ő, hogy "Ember! Ki tett engem bíróvá vagy végrehajtóvá közöttetek?"

Határozottan voltak viták, amikbe nem szállt be.

Ha ez a dicső amcsi cég elkezdi nyomni pl, hogy születése után is lehessen "abortuszt" végrehajtani egy nemkívánt csecsemőn, az úgy ráég innentől a Momentumra, mint tepsire a zsír, függetlenül attól, képvisel-e ilyesmit magyar politikus ténylegesen. Katka propival és pénzzel támogat olyanokat, akik ilyesmit is rendben lévőnek találnak. Gratulálok. A 888-nál szerintem máris rá van állítva legalább két újságíró, hogy a Plannet Parenthood-ot figyelje, és fölsoroljon remek témákat, amikkel Katalinunk azonosult.

Eddig. De most, hogy Katka így azonosult a Plannet Parenthooddal, csak a magyar olvasó elé kell tenni egy étlapot a legdurvább baromságaikból.

Na jó, nem vagyok a 888 rendszeres olvasója. Az állításom csak annyi volt, hogy Katka ritka amatőr baromságot csinált ezzel a PP-reklámmal. Ráhúzta a Momentumra a PP összes Amerikában vitatott etikai nyomulását. Szerinted kellett ez a pártnak? Vagy kellett ez a PP-nek? Hozzáad valamit a magyar Momentum Mozgalom a PP ügyéhez?

Már bocs, de Málta az Málta, a PP meg maga Ámerika. Tudod, New York, meg ezek. Ahol a fontos dolgok a világban a média szerint történnek. Ki a francot érdekel egy akármilyen máltai szervezet migránssimogatása vagy tengeri sünsimogatása.

De ha Ámerikában kitalálják, hogy a szülők ilyen irányú akarata esetén a megszületett csecsemőket is le szabad mészárolni, akkor az ezt követelők nem gumiszobába mennek, hanem a sajtó címoldalaira.

Válaszok:
Csomorkany | 2019. július 12. 12:09

Amúgy tűnődj el azon, hogy Katka is támogathatott volna valami "Óvszert Kenyába" c. NGO-t, de nem tette. Az nem hír. A hír az a PP.

Nem véletlenül ajánlotta Krisztus Urunk, hogy tegyük csöndben. Mindenesetre az "Óvszert Kenyába" NGO kapcsán még mondhatná a Katka, hogy ő óvszert akar Kenyába és kész. Ha a cég már nem, akkor bocsi. De a PP esetében még csak nem is egy konkrét kampányt támogatott az agyalágyult lúd, hanem az amcsi botránycéget, mint olyat.

Felőlem. Nem a szívem csücske.

Na jó, talán tényleg elvetettem a sújkot, de a PP is. Azért a "születés utáni abortusz" ötletétől tényleg kinyílik a bicska a zsebemben, és igazából merő jóindulatból írtam, hogy Katka csak elmeroggyantként támogatta ("agyalágyult lúdként"), nem pedig szándékos gonoszságból.

Valóban. Azt gondoltam, a "sújt"-ból jön, de tényleg nem.

A "születés utáni abortuszt" konkrétan Virginia kormányzójánál említi ez a cikk: https://www.valaszonline.hu/2019/02/08/abortuszlobbi-terhessegmegszakitas-amerikaban/

Így a PP-nél még a jövő zenéje. Egyenlőre meg kell elégednünk a 8-9 hónapos magzatok abortálásával. De a haladás töretlen.

Kicsit radikalizálódtam az első hsz. óta, ott még csak a lehetőségről írtam: Katka innentől ki van szlogáltatva a PP minden jövőbeli kanyarjának, így akár a szülés utáni abortusznak is.

De ha ehhez a kályhához visszatérek, ezt tartom. A PP most is elég sok baromságot képvisel, Katka pedig nem tudja irányítani, milyen újabb baromságokat találnak ki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés