Jakab nyuszika

2019. június 27. 22:23

Reszelgetem a körmeimet, és hülyeségeket beszélek.

2019. június 27. 22:23
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Jakab Péter feltalálta a spanyolviaszt, szerinte Orbánnak szobor kell, hogy azt majd le lehessen dönteni. A jobbikos frakcióvezető semmiben nem különbözik Dopeman Pityinger Lászlótól, egyformán ostobák, durvák és gátlástalanok. Azt írja magáról: »Egy vagyok közületek. A sors megadta, hogy a Jobbik frakcióvezetőjeként szemtől szembe állhassak azokkal, akik kifosztották az országunkat, és akik magukat tekintetes hölgyeknek és uraknak hazudják. Az igazság kimondásával nekik a rémálom vagyok, nektek a bajtárs. Számítok rátok, számíthattok rám!«

Ha már országkifosztásnál tartunk, hová lett a 4-es metró százhatvanhatmilliárdja? Ki adósította el devizahitelekkel a magyarok millióit? Ki lövetett honfitársaira az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulóján? Ki nem tudott elszámolni a pártja állami támogatásával? Melyik az a párt, amelynek a legnagyobb színházénál is bőségesebb jelmeztára van? Az árpádsávos lajbitól a kikönyökölt, szürke pulóveren át a fényes öltönyökig?

Jakab Péter a nagy átöltözőművészek egyike, nem egy közülünk. Semmi keresnivalója nincs a tisztességes magyar emberek között. Hazudjon és kiabáljon máshol, ott, ahol az effajta trágár, ideges és gyűlölettel teli nyegle fiatalembereket szívesen látják. Gyaníthatóan nehezen talál ilyen helyet a világban. Így tehát előbb-utóbb a szó szoros értelmében kozmopolita, hazátlan lehet.

Jakab frakcióvezető, ha egyszer Orbán Viktornál hirtelenkezűbb politikusba akar majd belekötni, könnyen úgy járhat, mint a tanmese nyuszikája, aki ül az erdő szélén, és reszelgeti a körmét. Arra jön a medve, és megkérdi:

– Hát, te meg mit csinálsz, nyuszika?

– Hegyezem a körmeimet, és ha majd jön az oroszlán, széttépem darabokra.

Nem sokkal később befut a farkas is, és ő is megkérdezi nyuszikát:

– Mit csinálsz, nyuszika?

– Hegyezem a körmeimet, és ha jön majd az oroszlán, jól széttépem.

Rövid várakozás után arra jön az oroszlán és megkérdezi:

– Mit csinálsz, nyuszika?

– Reszelgetem a körmeimet, és hülyeségeket beszélek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2019. június 29. 15:45
"A "szerző" gyakorlatilag egy kocsmai proli szintű böfögést ad el cikk néven. Zorbánozás, gyerekes inzultálás és olyan egyszerű nyelvezet, amit az egyszerű balliberális szavazó is megért. Szánalmas uszítás Soros megrendelésre soros pénzből elkészítve. A kormánypárti sajtó ehhez képest kispályás." Korrigálva! ;)
Cuckservative
2019. június 28. 23:02
Én azt hittem, hogy az úgynevezett újságírásnak a névtelen lejárató cikkek képezik a legalját, de mindig elfelejtem, hogy mindig van lejjebb és a neres szennylapok sosem restek új magaslatokba törni a primitívség terén. A "szerző" gyakorlatilag egy kocsmai proli szintű böfögést ad el cikk néven. Gyurcsányozás, gyerekes inzultálás és olyan egyszerű nyelvezet, amit az egyszerű fidesz szavazó is megért. Szánalmas uszítás megrendelésre állami pénzből elkészítve. A bolsevik sajtó ehhez képest kispályás.
puszika
2019. június 28. 15:01
Jakab? Jellemzően CSAK A JOBBIKBAN futhatott be ilyen karriert! Ami oszlásnak indult, ott csak a percemberek érvényesülnek!!!
puszika
2019. június 28. 15:01
Jakab? Jellemzően CSAK A JOBBIKBAN futhatott be ilyen karriert! Ami oszlásnak indult, ott csak a percemberek érvényesülnek!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik