Szivárványba borult a legtitkosabb amerikai titkosszolgálat székháza

2019. június 7. 22:24
Az NSA is kiállt a meleg büszkeség mellett.

Mától egy hónapig újra a Meleg Büszkeség Hónapja van, így nem véletlen, hogy a zuglói polgármesteri hivatal után az NSA központja is szivárványszínű díszt kapott, igaz, Karácsony Gergellyel ellentétben most nem csak egy zászló fémjelezte a kiállást, hanem ahogy az egész kockaépületet isbeborította a fényár.

Tweetjében egyébként úgy fogalmaz az NSA, hogy a cégnél minden hátterű ember egy nagyobbat alkot: a nemzetbiztonságot.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" úgy fogalmaz az NSA, hogy a cégnél minden hátterű ember egy nagyobbat alkot, a nemzetbiztonságot."

Ez így természetes. De éppen ennek tükrében, miért kell szivárványba borulni? Ha természetes az, hogy mindenki egyként alkot valami fontosat, akkor miért kell ebből külön kiemelni, akár a heteroszexuálisokat, akár a homoszexuálisokat?
Mi értelme van úgy "harcolni" a megkülönböztetés ellen, hogy közben megkülönböztetünk, És akkor a heterók kedvéért milyen világítást kap az épület? Jó hülyének lenni?
EMBEREK! TOMBOL AZ ELMEBAJ A VILÁGBAN!

Nem kell belevinni. Ha elolvastad volna az alábbi mondatot:

"Twittjében egyébként úgy fogalmaz az NSA, hogy a cégnél minden hátterű ember egy nagyobbat alkot, a nemzetbiztonságot."

Egyébként az egész nem ért annyit, hogy ettől ilyen "grafohasmenést" kapj. :)))))

Az amerikai kormány - más összefüggésben - már méltó választ adott nekik, amikor a természetjogi alapokra hivatkozik. A homokos lobby a ténylegességet akarná normává tenni: mi így csináljuk, tehát ezt egyszerűen vegye tudomásul mindenki...Ezzel szemben, épp fordított a helyzet: van az emberi akarattól független, előzetes, kötelező, természetes, könnyen felismerhető norma, s mindenkinek ahhoz kell igazodnia a tényleges viselkedésében.

Jó kérdés. De ma 12:57-kor pontosan megadtad a választ magadnak, illetve "Volvo-nak". Így nekem nem is maradt semmi dolgom. :))

Erről van szó. De szerintem nem is maguk az érintettek csinálják ezt a cirkuszt, hanem olyanok, akik valamitől úgy érzik, hogy nekik kell képviselni őket, és mindig jobban és jobban feszítik a húrt. Ezzel voltaképpen azoknak ártanak a legjobban, akik csak nyugodtan szeretnének élni, hogy ne bántsa őket senki, csak fogadják el, hogy ők is léteznek. Ezek a barmok pedig céltáblát csinálnak belőlük. Teljesen érthetetlen az egész.

Nem is fogjuk megérteni. Teljesen más dimenzió. De biztos, hogy valakiknek a szándéka mozgat mindent. Hozzáteszem, szerintem nem csak Amerikában.

Miután könnyen zsarolhatóvá válnak, a biztonsági kockázat nyilvánvaló.
De legalább a látszatra ad az NSA...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés