Macskajancsik

2019. május 20. 07:57

A pökhendi brüsszeli bürokraták nyilvánvalóan Európa feladásának és eladásának bábfigurái.

2019. május 20. 07:57
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Akik tesznek arra, hogy mit akarnak diktálni nekünk a nyugati macskajancsik, kimondják, Európa jövője egy lehet, keresztény, nemzetállami alapokra épített, hagyományaihoz ragaszkodó szövetség.

Hiába válik egyre hangosabbá az európai parlamenti választások közeledtével az úgynevezett fejlett nyugati országokban élő ideológusok sipákolása, miszerint az általuk liberális demokráciának nevezett zűrzavarnál nincs csodálatosabb, a világ józanabb népei csak csodálkoznak az öngyilkos balliberális nyugati politika láttán.

A pökhendi brüsszeli bürokraták meg nyilvánvalóan Európa feladásának és eladásának bábfigurái, az Egyesült Nemzetek Szervezetével együtt a civilizált világ elpusztításának egyik új módszere mellett állnak, szerintük a migráció majd mindent megold. Sőt. A mindennél is többet, hiszen az eljövendő nyílt társadalmakban, aminek eszmei, de inkább anyagi lényegét bizonyos George Soros gondolatai és intézményei képviselik, mindent szabad.

Ezt akarjuk? Nyilván nem. Elhűlve nézzük, amint az európai parlamenti pozíciókért vetélkedő senkiemberek, így Manfred Weber vagy Frans Timmermans oktatgat minket demokráciából, szolidaritásból és jogállamiságból. Ha megfeszülnek is, akkor sem fogják tudni annak csak a töredékét sem, amit egy átlagos életet élő közép-európai ember napról napra megél. Nekünk még vannak gyerekeket egyre büszkébben és nagyobb számban vállaló családjaink, békés falvaink és városaink és a mi érdekeinket képviselő politikusaink. Akik tesznek arra, hogy mit akarnak diktálni nekünk a nyugati macskajancsik, kimondják, Európa jövője egy lehet, keresztény, nemzetállami alapokra épített, hagyományaihoz ragaszkodó szövetség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2019. május 20. 15:14
"nyilvánvalóan" - mondja a dippoldpali....:)
metálgitár
2019. május 20. 08:23
"nemzetállami alapokra" Nem nemzetállami, hanem nemzeti! Ezt egyébként a fidesz is pontatlanul használja a kommunikációjában. Az államok nem nemzetállamok: még Magyarország sem igazán az, de pl. Románia főleg nem az!
balbako_
2019. május 20. 08:21
Aki elfeledi a múltját, annak a jövője is bizonytalan.
békalepcse
2019. május 20. 08:18
Amikor a nyilvánvaló kimondása nem lehetséges, azt bizony diktatúrának kell neveznünk és ez korokon átívelő igazság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik