Macskajancsik

2019. május 20. 7:57

Dippold Pál
Magyar Hírlap
A pökhendi brüsszeli bürokraták nyilvánvalóan Európa feladásának és eladásának bábfigurái.

„Akik tesznek arra, hogy mit akarnak diktálni nekünk a nyugati macskajancsik, kimondják, Európa jövője egy lehet, keresztény, nemzetállami alapokra épített, hagyományaihoz ragaszkodó szövetség.

Hiába válik egyre hangosabbá az európai parlamenti választások közeledtével az úgynevezett fejlett nyugati országokban élő ideológusok sipákolása, miszerint az általuk liberális demokráciának nevezett zűrzavarnál nincs csodálatosabb, a világ józanabb népei csak csodálkoznak az öngyilkos balliberális nyugati politika láttán.

A pökhendi brüsszeli bürokraták meg nyilvánvalóan Európa feladásának és eladásának bábfigurái, az Egyesült Nemzetek Szervezetével együtt a civilizált világ elpusztításának egyik új módszere mellett állnak, szerintük a migráció majd mindent megold. Sőt. A mindennél is többet, hiszen az eljövendő nyílt társadalmakban, aminek eszmei, de inkább anyagi lényegét bizonyos George Soros gondolatai és intézményei képviselik, mindent szabad.

Ezt akarjuk? Nyilván nem. Elhűlve nézzük, amint az európai parlamenti pozíciókért vetélkedő senkiemberek, így Manfred Weber vagy Frans Timmermans oktatgat minket demokráciából, szolidaritásból és jogállamiságból. Ha megfeszülnek is, akkor sem fogják tudni annak csak a töredékét sem, amit egy átlagos életet élő közép-európai ember napról napra megél. Nekünk még vannak gyerekeket egyre büszkébben és nagyobb számban vállaló családjaink, békés falvaink és városaink és a mi érdekeinket képviselő politikusaink. Akik tesznek arra, hogy mit akarnak diktálni nekünk a nyugati macskajancsik, kimondják, Európa jövője egy lehet, keresztény, nemzetállami alapokra épített, hagyományaihoz ragaszkodó szövetség.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lehet, hogy a szükségesnél többet foglalkoztattak minket Sorossal, de azért stabilnak tűnik az ország politikája és gazdasága. Az is valami.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában