Újra megnyitja kapuit a Fiatal Tehetség Program!

2019. május 4. 10:19
Negyedikes diákok, figyelem! Ősztől újra lehet csatlakozni az MCC legfiatalabbaknak szóló tehetséggondozó képzéséhez.

A Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Programja olyan különleges, iskolai oktatás melletti tehetséggondozó képzést biztosít, ami mindennapi világunk legfontosabb területeire kalauzolja a felső tagozatosokat, írja közleményében a szervezet. Egészségtudatosság, robotika, művészet és matematika kapcsolata, pénzügyi tudatosság vagy a színházak világa is megjelenik az oktatási programban.

„Mindent gyakorlatközpontúan, az élménypedagógia módszereivel közelítünk meg” – mondta el Constantinovits Milán, a FIT Program szakmai vezetője.

Hozzáfűzte: „A természettudományos kísérleteknél kis laborrá változnak oktatási központjaink, rendhagyó fizika kurzusunknál különféle szerkezeteket építhetnek a diákok.”

A képzés jelenleg hat magyarországi város (Budapest, Pécs, Kecskemét, Szolnok, Veszprém, Miskolc) mellett Kárpátalján, Beregszászban is várja a diákokat.

A FIT Program védnökei Kádár Annamária és Bagdy Emőke pszichológusok, jelentkezni pedig a fit.mcc.hu oldalon lehet, szülői ajánlással június 15-ig.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés