A felszámolóbiztos gondolkodása

2019. április 15. 12:43

A „vidéki csok” is azért van, hogy a megmaradó „fehér” lakosságot még egy darabig odakössék.

2019. április 15. 12:43
Ésik Sándor
Azonnali

„Orbán ellenséget és koloncot lát a közigazgatásban. Annak a városokban kell úgy-ahogy működni, és a cigány-közmunkás lakosságú kis falvakat meg úgy képzeli el, hogy oda meg minek, egyszerűen az ottani lakosságnak nem kell. Ebben egyébként még igaza is van, ez a felszámolóbiztos gondolkodása, aki azt tartja szem előtt, hogy a bolt be lesz zárva, tehát a fennmaradó eszközöket el kell használni, és már nem kell másikat venni.

A »vidéki csok« is azért van, hogy a megmaradó »fehér« lakosságot még egy darabig odakössék, és csináljanak belőle egy szűk vezető réteget, amelyik a maga alkuját a kormánnyal megkötve elvan a nagybirtokokat kiszolgáló cégekben, mindenki más meg megy a levesbe.

Ezzel egy a Bach-korszak óta kiépített és működő államirányítási modellnek lesz vége. Nyugat-Európában ennek a reformja zajlik, itt pedig a felszámolása és visszatérés nagyjából Mária Terézia idejébe. Vidám hétfőt kívánok mindenkinek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2019. április 16. 08:43
Mi van? Jó, a szerző nem kedveli OV-t, ennyi lejött, de a többit nem sikerült értelmeznem.
silenceCZ
2019. április 16. 07:40
ezek teljesen hülyék. Szerintem importálni kell majd ellenzéket, meg ellenzéki újságírókat is... gyuri bá, runra fel, ez sokba kerül majd.
nemecsekerno_007
2019. április 15. 20:44
Nem is tudtam, hogy Mária-Terézia is fasiszta volt!!!!! Ki ez a vadbarom? ...és mé' nem állították be a gyógyszereit?
Bell & Sebastian
2019. április 15. 20:30
Ha nem csal meg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik