Így lett Verhofstadt a migráció fő támogatója

2019. április 9. 19:27

Horváth Zsófia
888
Korai politikai pályájára jellemző impulzív, indulatvezérelt viselkedése folyamatosan visszaköszön.

„Miután hazája politikusaként kudarcot vallott, 2009-ben az Európai Parlament liberális pártcsaládja, az ALDE képviselője lett.   
Verhofstadt múltbeli viselkedése semmiben nem különbözik a mostani EP-ben látott kamaszos attitűdjétől. A hibáiból tehát nem tanult, ugyanazt a közösségromboló, egyéni érdekeket minden elé helyező viselkedést folytatja, amit »kölyökkorában«.

Korai politikai pályájára jellemző impulzív, indulatvezérelt viselkedése folyamatosan visszaköszön. Láthatóan nem egy korszak volt ez számára, alapattitűdjét láttuk akkor is kibontakozni, az EP-ben csak újabb teret kapott indulatai kiélésére. A rögeszmés gondolkodása Magyarországgal kapcsolatosan arra enged következtetni, hogy valóságérzékelése eltorzult. Ám az irracionális gondolkodása mégis vezérfonal lett a brüsszeli bevándorláspárti politikusok számára. Verhofstadt impulzív alkata és grandiózus személyisége befolyásoló hatással van a közelében levő irányíthatókra, az őt támogató hazai bevándorláspárti politikusokra és aktivistákra is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó öreg lehetsz. De a kor az nem érdem, csak állapot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés