A Sajtóklub és a kutyapiszok

2019. április 2. 10:22

Lendvai Ildikó
Facebook

Én korántsem vagyok ilyen toleráns és befogadó.

„Ma helyet csináltak a megszűnő Echo tv kiválóságainak a Hír tv-ben, és kirúgtak majdnem mindenkit. Ahogy látom, a vezérlő elv az volt, mindenkinek mennie kell a technikai személyzetből is, aki »Még Látta Kálmán Olgát«. Az Echo-ból a Sajtóklub már hétfőn este beköltözött a Hír tv-be. Sajtóklub nélkül egy tapodtat sem, kell, hogy az ember néha belenézzen a kút mélyébe. 

Ma többek között az Ikeát csepülték, mert olasz nyelvű Twitter-üzenetében a Novák Katalin által is megtisztelt olaszországi családügyi konferenciáról ezt írta: »Nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család«, és a képeken a különböző családtípusok között egy meleg párt is szerepeltet. Mire Gajdics Ottó az ilyen párokról: »Mi toleránsak vagyunk, mi befogadók vagyunk. Együtt tudunk élni velük.úgy, ahogy a száraz kutyapiszokkal az árokparton, még csak belé sem rúgunk«. 

Én viszont korántsem vagyok ilyen toleráns és befogadó. Elég. Nem akarok ilyen mondatokkal együtt élni, pláne nem egy államilag kistafírozott, a kormány szócsöveként viselkedő tévében..De ez nyilván olyan »ködbevesző, lila hajú elménckedés«, amit ugyancsak Gajdics szerint »a ballibek folytatnak«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/145994

Ajánljuk még a témában