A valódi hazafiak elutasítják a Horthy-kultuszt

2019. március 26. 15:36

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Tiltakozunk Schmidt Mária szavai ellen!

„Schmidt Mária, a Terror Háza vezetője azt mondta egy konferencián, szerinte Horthy Miklós adta vissza a nemzet önbecsülését. 

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy Schmidt Mária nyíltan kiáll a több százezer zsidó honfitársunk haláláért, a második világháború magyar áldozataiért felelős Horthy Miklós mellett. Az európai magyarok és valódi hazafiak elutasítják a Horthy-kultuszt és tiltakoznak Schmidt Mária szavai ellen!”

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi tagadás, Horthy a múlt század legstabilabb kormányzását valósította meg. Maradt annyi erőnk, hogy kibírjuk azt, ami következett.

Valódi hazafiak kifejezés a DK-tól, ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy tudatosan trollkodnak vagy csak túl sok alkohol fogyott náluk.

A valódi hazafiak elutasítják a Károlyi-kultuszt. A valódi hazafiak elutasítják a Lukács-kultuszt.

Idióták... szerintem még a legbalosabb történészek sem tagadják, hogy sok pozitívuma volt a Horthy-korszaknak... 1920-ban egy megcsonkított, nyomorgó, elszigetelt, pénztelen ország voltunk - a világháború kezdetére picit másképp nézett már ki a helyzet. Ha jól emlékszem, 1938-ra pl. majdnem utolértük Ausztriát az egy főre jutó GDP-ben.

Tanulmanyozhatnák a lisszaboni szerződést is, amit Gyurcsányi olvasatlanul aláírt, ugyanis nincs benne, hogy az európai dolgozóknak migránsokat kell eltartani.

Akárhogyan, a DK biztosan nem lenne benne.

A Debil Kretének fogyelmébe:

London, 1943. október 14.
Mr A. W. G. RANDALL KÜLÜGYI TANÁCSOS FELJEGYZÉSE L. B. NAMIER PROFESSZORRAL FOLYTATOTT BESZÉLGETÉSÉRÕL:

“Namier professzor (Jewish Agency) tegnap közölte velem, munkatársai súlyos aggodalommal gondoltak azokra a lehetséges következményekre, amelyek a Magyarországon viszonylagos biztonságban élő 800 000 zsidót sújtanák, ha a magyar kormány idő előtt szakítana Németországgal...

Namier professzor közölte: a zsidókat illetően az egyetlen remény, hogy a magyarok nem tesznek semmit addig, amíg gyakorlatilag nem látszik valószínűnek, hogy a németek már nem lesznek képesek reagálni.”

(A fenti dokumentumot teljes terjedelmében közölte: Magyar - brit titkos tárgyalások 1943-ban, Kossuth Könyvkiadó, 1978. A Jewish Agency a Cionista Világszövetség vezető szerve, a palesztinai zsidóság érdekképviseleti szervezete.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés