A Fidesz feléli jövőnket

2019. március 22. 09:18

Ez a felelőtlen magatartás tökéletesen jellemzi Orbánékat.

2019. március 22. 09:18
Jobbik
Közlemény

„A Jobbik elutasítja, hogy a magyar kormány megvétózza az Európai Unió terveit a klímaváltozás elleni harcban. Orbánék a német autóipar hazánkba telepített gyártósorainak elvtelen kiszolgálása érdekében a jövőt is feláldoznák. Nemrégiben Szijártó Péter külügyminiszter beszélt arról, hogy Magyarország többlet szennyezésre való jogot szeretne kiharcolni, most pedig napvilágot látott, hogy a teljes klímatervet vétózná hazánk a V4 országokkal és Németországgal összefogva. Ez a felelőtlen magatartás tökéletesen jellemzi Orbánékat. Itthon már mindent összeharácsoltak, Mészáros Lőrincet dollármilliárdossá tették, most a jövőnket készülnek felélni, ezzel nem csak az Unióból, de a civilizált országok közül is kivezetnék hazánkat.”

(MTI-OS)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2019. március 24. 00:48
jobbik, vagy fletó mindegy! Ezek már együtt vannak!!!
Peter8811
2019. március 23. 16:51
Vóna meg a múltat élte fel.
kitiltott
2019. március 23. 14:30
Nektek nem a "zorbán" miatt nincs jövőtök..
Volo
2019. március 23. 13:46
Ti rohadékok, ti a jelenünket akarjátok felélni, eltüntetni, megmásítani, mint nevelő atyáitok a piszkos kommunisták, hogy a jövőre ne legyen gondunk, s olvadjunk bele a feka arab...stb áradatba! A ,#@&&Đ#&{>#{{ - at! Hogy menne be a szátokon az, ami seggeteken kijön és szétfröcskölitek a világba! Minden magyar elárulói! A legaljasabb aki hátba szúr, mindenkit, aki magyarként gondolkodik! Rohadék ávós tanulók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik