„A balga belga banda Európát eladja”

2019. március 20. 20:41

A szerda esti brüsszeli történések után hallgassuk meg Nagy Feró Európa-látleletét!

2019. március 20. 20:41

Egy luxemburgi főherceg / és egy Szajna menti szajha / Egy szelfizgető Loreley / és a balga belga banda / Európát eladja” – énekli Nagy Feró és a Beatrice.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadakat terelő juhász
2019. március 21. 17:39
Csótány kormánynak, csótány zene.
egynick
2019. március 21. 12:56
Gyenge.
Valodi
2019. március 21. 10:26
Mi a fene bajod van neked a belgákkal, Feró? Éppenhogy segítenek Miniszterelnök Úrnak, ni: (Összefoglaló a demográfiai földprogram munkacsoport üléséről Időpont: 2011. augusztus 26., helyszín: Vidékfejlesztési Minisztérium.) "...A népesedési (demográfiai) földprogram kidolgozásával és indításával az NFA tartós (25-50 éves) és örökölhető földbérleti jog keretében földet kíván juttatni a fiatal, gazdálkodni szándékozó pároknak, olyan kikötéssel, hogy a fiatal család letelepszik, gazdálkodik, valamint 2-3 gyermek világra hozatalát és felnevelését is vállalja..." Ezek a belga gerófék fogják végrehajtani: "A legnagyobb terület (918! hektár, az elárverezett (Somogy) megyei összterület 7,6%-a) tulajdonjogát ugyanakkor a már említett CLAESSENS-GROUP Companys tulajdonosai, a Belgiumból (BE Sint-Gillis-Waas) áttelepült nagybirtokos Claessens család tagjai (Peter és Johan Sonmogyszobról, Eszter és Evelin Beáta Nagyatádról és Christophe Somogycsicsóról) szerezték meg." http://kielegyenafold.hu/index.. Az így ezrével születő paraszt-utódok megiscsak jó magyar NERista meszticek lesznek, nem holmi muszlim meg türk csürhe!
twist
2019. március 21. 09:36
Mióta számít a Feró véleménye? A rendszerváltás óta egyfolytában hazudik, mártírt gyártott magából. Csak a pénz.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik