Orbán Viktor Jakab Péternek: Némi jólneveltség nem ártott meg senkinek, próbálja ki

2019. március 18. 18:05

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint a magyar kormányfőre egyszerre lenne büszke Goebbels és Rákosi.

2019. március 18. 18:05

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján a képviselők Orbánt Viktort kérdezték, ennek során a Jobbik képviselője is szólásra emelkedett. Beszédében úgy fogalmazott: a magyar kormány azokat hagyta magukra, akik középen vannak ugyanis csak a két szélsőséges végpont híveit tudják kiszolgálni.

Szerinte Orbán Viktorra mind a náci propagandaminiszter, mind a kommunista diktátor büszke lenne, ezért a Jobbik mindenkit képvisel, azt is, aki jobboldali, és azt is, aki baloldali. Felszólalását azzal zárta, hogy Magyarországon új nemzeti egység születik, ami azt is jelentheti a magyar kormányfő számára, hogy „kezdheti írni az emlékiratait”.

Válaszában a magyar kormányfő úgy fogalmazott: habár a jobbikos képviselő kérdésének az volt a címe, hogy meddig ér vissza az emberek türelmével a hatalom, inkább ő (azaz Jakab Péter – a szerk.) él vissza az emberek türelmével, és a gyerekes ripacskodásaival próbálja magára felhívni a figyelmet. „Régi igazság, hogy mindenki azzal főz, amije van” – jegyezte meg Orbán Viktor.

A magyar kormányfő ezután felszólította a képviselőt, hogy tanuljon illemet, és ne hozza „kínos helyzetbe azokat”, akik őt felnevelték. „Higgye el, némi jóneveltség és civilizált viselkedés még nem ártott meg senkinek. Próbálja ki!” – zárta felszólalását Orbán Viktor.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2019. március 19. 11:45
Orbán (Gyurcsány nagy csodálója) ismét nem adott érdemi választ Jakab kérdésére. Itt a videóban, Gyurcsányt dícséri, hogy 2006-ban nem lépett vissza, és hálálkodik, hogy 1990 óta nem voltak előrehozott választások. (Pedig egy bizonyos "Orbán Viktor" követelte!) Most milyen büszke, hogy nem sikerült az előrehozott választásokat kikövetelni!!! https://www.youtube.com/watch?v=Y2eL7Jnt-QY&feature=youtu.be&t=338 "..............inkább a rossz, de stabil (Gyurcsány-) kormány, mint a felfordulás (a kőrúton)............"
Nemoda Buda
2019. március 19. 09:47
Mi kenne, ha magán próbálná ki ez a farok a jó tanácsait, előszörre ! Egy kis jó modor neki sem ártana, bár a fene tudja, lehet az is, hogy belehalna. Bele is fog, nemsokára.
tizuii
2019. március 19. 07:42
a jobbikot mostmár a dk fizeti, és gyurcsány vezeti
flesh ripper
2019. március 19. 07:23
Egyetlen patrióta, demokrata magyar sem bánná, ha a Fidesznek, Orbánnak volna egy becsületes, tiszta szándékú, demokrata és hazafi ellenzéke... A fő gondot az okozza, hogy Orbánnak, a kormánypártnak nincs ellenzéke. Az, ami magát "ellenzéknek" delirálja, sajnos csak egy bűzlő, rohadt, hazug, aljas, alantas, stupid bomlástermék. A hulladék, bármennyire penetráns, agresszív szaga is van, sohasem lehet alternatíva, csak a hulladék szinonimája: szemét. Ezért aztán, minden igazi magyar demokrata szomorú: nincs demokratikus, nincs értékekben, szakmaiságban, jó szándékban, becsületes és hazafias tenni akarásban alternatíva. Csak a Fidesz! Csak Orbán Viktor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik