Néppárt

2019. március 14. 13:44

Bencsik Gábor
Facebook
A magam részéről örülök annak, hogy Orbán Viktor a katona helyett a hadvezér szerepét választja.

„A katona a csatát akarja megnyerni, a hadvezér a háborút. Amihez gyakran csaták elveszítésén át vezet az út. A magam részéről örülök annak, hogy Orbán Viktor a katona helyett a hadvezér szerepét választja a Néppárttal folytatott vitában. A plakátokat leszedik, a bocsánatkérő levél megszületett, a CEU-ra születhet megoldás. Így azoknak, akiknek amúgy is csak ürügy volt mindez, hogy erős politikai ellenfelüket kiszorítsák, nehéz lesz kizárni a Fideszt a Néppártból. Márpedig a háborút ott lehet megnyerni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt nem értik meg, hogy ne egy napból vonjanak le következtetést, hanem hosszabb távon gondolkodjanak. Ballib médiában napi öt jóslás jelenik meg:-))))

Milyen az a néppárt, amelynek a nép árt?

Nem mondanám pávatáncnak. Inkább egy fajta válasz arra a képtelen helyzetre, hogy amíg az EP-ben ott vannak a direkt erre a célra kitenyésztett liberálisok, addig miért kéne a többi, más alapokon álló pártnak is liberálissá színeznie magát? Miért kéne a többi pártnak a liberális politikusok, a liberális média kegyeit keresni?

A liberálisok nemzeti választásokon 10% körül szoktak szerepelni, más pártokon élősködve tudnak hatalomra kerülni, de követelik, hogy mindenki liberálisként határozza meg magát, sőt még a demokrácia is csak liberális mázban fogadható el. Csak mellékesen: nálunk Rákosi csinálta ezt az alaposan elvesztett 1945-ös választás után. Háta mögött a szovjet katonákkal mindenkit a kommunista pártnak akart alárendelni.

Orbán most élére állította a helyzetet, legyen egyértelmű, hogy a szedett-vedett Néppártban ki, hová tartozik.

Nevezd, aminek akarod.

Most a labda az EPP liberális térfelén pattog.

Megkapták a kozmetika update-et, átsminkelik, amit kifogásoltak. Most valljanak szint, hogy valóban ez volt-e a bajuk.

Ha a stílussal van bajuk, akkor most kiderül, hogy álszentek.

Ha a tartalommal van bajuk, akkor most kiderül, hogy gyávák, és nem merik felvállalni a saját szavazóik előtt azt, amir készülnek.

Ennyi.

Azon a két ponton nem fognak együttműködni, hanem megvívják a hatalmi harcot, lehetőleg nyíltan, férfiasan, mint két olyan politikus, aki a népe sürgető kérdéseire keres választ, és aki tudja, hogy mivel tartozik a szavazójának.

A többi smafu, mismásos, kozmetikázott, álszent fake-politizálás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés