A Fidesz elkaszálta Tarlós javaslatát

2019. március 6. 13:34

MSZP
MTI-OS
Tarlós kilenc év után rádöbbent, hogy a budapestiek életét rettenetesen zavarják az éjszaka közlekedő repülőgépek.

„Tarlós István, Budapest főpolgármestere kilenc év után váratlanul rádöbbent, hogy a budapestiek életét rettenetesen zavarják az éjszaka közlekedő repülőgépek, és azonnal kampányüzemmódba helyezte magát. 
 
Nagyon örvendetes, hogy Tarlós az idén, nagy nehezen rádöbbent végre, hiszen három MSZP-s képviselőtársam, Tóth Csaba, Hiszékeny Dezső és Kunhalmi Ágnes már tavaly december 17-én benyújtotta »A főváros lakosainak éjszakai légtérzajjal szembeni védelméről« szóló határozati javaslatát az Országgyűlésnek, amelynek 3. pontja így szól: »az Országgyűlés felhívja a Kormányt, hogy hozzon létre olyan jogszabályi környezetet, amely tiltja, hogy a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 0:00 óra és reggel 5:00 óra között légi járműveket fogadjon, illetve indítson«, emellett példás büntetést kér azokra a cégekre, amelyek megszegik a tilalmat. Ezt az MSZP-s javaslatot tegnap elkaszálta a Parlament fideszes többségű gazdasági bizottsága. 
 
Mivel Tarlós elképzelése hihetetlen módon egyezik a tavaly benyújtott MSZP-s határozati javaslattal, ezért fogalmazhatunk úgy, hogy a fideszes bizottság elkaszálta a fideszes Tarlós javaslatát. ”

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az MSZP tényleg sokkal gyorsabb volt... 8 év és 9 hónap elég volt neki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés