Szándékomban áll részt venni az előválasztáson

2019. február 21. 07:53

Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon.

2019. február 21. 07:53
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Karácsony Gergely és a Magyar Szocialista Párt háztáji közvéleményformáló intézete, a Závecz Research hetek óta azzal haknizik a sajtóban, hogy egyedül Karácsony Gergelynek van esélye leváltani Tarlós Istvánt. Még el sem kezdődött a kampányom, még be sem mutattam a programom, még egyetlen vita sem zajlott Karácsony Gergely és köztem, még nyolc hónap van hátra a választásig, és Závecz Tibor máris az alávaló hazugságaira hivatkozva zsarolja a közvéleményt. Ugyanazt teszi, amit amerikai kollégái tettek Bernie Sandersszel három évvel ezelőtt. A demokrata elit véleményformálói a Wall Street pénzéért hónapokon át hazudták azt a nyilvánosság minden eresztékén keresztül, hogy egyedül Hillary Clintonnak van esélye, hogy aztán a végtelen pénzükkel és a végtelen sajtónyilvánosságukkal végül kicsinálják azt az embert, aki legyőzhette volna Donald Trumpot.

Karácsony Gergely a régi baloldal jelöltje, aki valamennyi közvéleménykutatásban kiválóan szerepel, csak épp ember fia nem szavazna rá: kamupártja, a Párbeszéd az egy százalékot sem éri el. Alig fél éve bukott meg miniszterelnök-jelöltként, s míg én egyetlen fillért sem költöttem, ő már most milliókat vert el hirdetésekre, nem is beszélve azokról a százmilliókról, melyeket tavaly költött rá a szocialista pártmaffia.

Szándékomban áll részt venni az előválasztáson – hiszem, hogy van esélyem legyőzni Karácsony Gergelyt. Látom, Závecz Tibor mennyire szeretné megrendelői jelöltjét esélyesnek látni, s éles szemével azt is kikutatta, hogy Karácsony győzelmére előválasztás nélkül nincs remény. Nos, ha valóban óhajtja az előválasztást, ha valóban »kezelni kívánja a Puzsér-problémát«, akkor javaslom, hogy ezt azzal tegye, hogy leállítja magát. Jelzem Závecz Tibornak, hogy ha még egyszer meghallom, hogy megpróbál egy demokratikus választást befolyásolni, akkor nem veszek részt semmiféle előválasztáson. Aztán ha nem nyerek, és Tarlós István marad a főpolgármester, majd járulhat a Botka Lászlót megbuktató budapesti MSZP-elnök, Molnár Zsolt elé a kalapját gyűrögetve motyogni, hogy nem is ő a hibás.

Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon, aztán ha a budapestiek már ismerik a programomat, majd akkor ismertesse, mit kutatott ki! Karácsony Gergelyt jól ismerik a budapestiek, és láthatóan nem akarják – megtapasztalták, hogy minden szava hazugság. Nyilvánvaló, hogy velem szemben is van bennük szkepszis, mert félnek az ismeretlentől. Karácsony alkalmatlanságán nem lehet változtatni, a velem szemben táplált fenntartásokon azonban igen. Már ha Závecz Tibor meg a hozzá hasonló közvéleménybefolyásolók ezt engedik. Ha pedig nem, akkor nem lesz előválasztás. Na, ez az ultimátum hogy tetszik?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TARBAGÁN KÁN
2019. február 22. 01:33
HAJRÁ , ROBI !!!!! SZOPASD A SOK MAJMOT , JOBBRÓL IS , BALRÓL IS !!! :-))) Mindegyik fanatikus csicska , agyuk annyi , mint egy hintalónak . Csak skatulyában gondolkoznak ...
CharlieBrown
2019. február 21. 19:06
Most megint maximálisan egyetértek Puzsérral, ami Závecz meg Karácsony urakat/hölgyeket/L-eket/M-eket/B-ket/T-ket/Q-kat/van még? illeti.
Tubajfor
2019. február 21. 18:47
Puzsér Róbert a szilvásba, jaj, jaj, jaj, Majd megszakad a fingásba, jaj, jaj, jaj, Závecz Tibor a kamrába beleszart a káposztába. Puzsér Róbert falt belőle, s tele lett a töke vele.
Lion
2019. február 21. 18:36
Tényleg csak egy kávét kérek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik