Hihetetlenül rasszista főcím jelent meg a 444-en

2019. február 20. 14:22

Pont egy romagyilkosság tizedik évfordulóján.

2019. február 20. 14:22
Bayer Lili
Facebook

„Hihetetlenül rasszista főcím jelent meg ma a romákról a 444-en, egy független magyar hírportálon. Pont, amikor a tizedik évfordulójára emlékezünk egy roma férfi és öt éves fiának faji alapú meggyilkolására. Több, mint hátborzongató.

A roma jogvédők vezetője Horváth Aladár szerint ez »rasszizmus«, ami a romákat »genetikalilag kódoltnak« mutatja be a lopásra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TARBAGÁN KÁN
2019. február 22. 01:38
Mi a gond ??? A cigány alsóbbrendű nép , ezt mindenki tudja és ÉRZI . Fáj , hogy kimondják ? Hadd FÁJJON . Túl lehet élni . :-)))
adonyi29
2019. február 21. 16:50
Ő a politico.eu?
Vainamoinen
2019. február 21. 11:22
Ez ki?
zenitaph
2019. február 21. 07:12
ismét az origo a legmulatságosabb a történetben, ahogy lehozta ezt a hírt (ismét az origo nevű munkatárs jegyzi a cikket): http://www.origo.hu/itthon/20190220-sorosblog-rasszizmus-osszefogas.html természetesen azt írják, hogy a "mandiner" írta meg ezt a hírt, véletlenül sem említik, hogy valójában Bayer Lili posztja, aki ugye más kontextusban általában magyargyűlölőént szokott szerepelni a revolvermédiában. A cikk egy meglepő húzással illeszti kormányzati kontextusba Szily címadását: ebből látszik, hogy Soros a rasszizmus hangsúlyozásával előkészíti a terepet a liberálisok szélsőjobboldallal való összeborulására. Természetesen a szélsőbaloldali Bayer Lili és szélsőfideszoldali origo sem foglalkozik a cikk valódi kérdésével: vajon legális -e, sőt társadalmilag hasznos és etikus -e mélyszegénységben levő falvakban 500 Mft EU-s pénzből un. sportnapokat szervezni, ami abból áll, hogy random embereknek adunk egy focilabdát, hogy bohóckodjanak vele addig amíg a dokumentációhoz csinálunk néhány fotót. Az origo a kormányzati ukáznak megfelelően hirtelen felfedezte a PC hasznosságát politikai ellenfelekkel szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik